![]() |
Nom to ja te***380; z***322;o***380;***281; ***380;yczenia...Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobiet
|
Cytat:
|
:kwiatek: :kwiatek: :roza: :roza: Wszystkiego najlepszego naszym Paniom i Panienkom :roza: :roza: :kwiatek: :kwiatek:
|
10.03 podobno Dzień Mężczyzn. Ciekawe czy Panie będą o nas pamiętać. Ale skoro TV tego nie propaguje... ;)
@Mala - w ostatniej bitwie staniemy w pierwszym szeregu, ściskając miecze w dłoniach. Za nami staną Ci, którzy mieli lekko. Pierwszy szereg się przebije bo z nimi będzie Moc. Ci z tyłu...Chyba,że weźmiemy ich ze sobą ;) |
:roza: Wszystkiego Dobrego dla Pa***324; :roza:
|
Wszystkiego najlepszego!
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: |
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pa***324;!!! :kwiatek: :roza:
|
:kwiatek: Wszystkiego Najlepszego !!! :smile: :kwiatek:
|
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, w szczeg***243;lno***347;ci dla Agusi, Malejczarnej, Pieknejkrychy i jeszcze wiele innych na tym forum i na ca***322;ym ***347;iwecie!!! :ognie:
|
i ja si***281; do***322;***261;cz***281; do ***380;ycze***324; :)
Wszystkiego najlepszego naszym paniom i nie tylko tym z cdrinfo http://forum.cdrinfo.pl/images/smilies/nowe/kwiatek.gif |
I ja dołączam się do życzeń, chociaż tak jak Banana Coctail uważam, że to święto jest średnie - tak samo nietrafione jak Walentynki. Bo jak kochasz i to okazujesz, to 365 dni w roku, a nie w ten jeden, w dodatku narzucony z góry.
Pozdrawiam. |
Wszystkiego Najlepszego Drogie Panie:)
:uklon: |
najlepszego :kwiatek: :)
pozdrawiam |
przepraszam, że dopiero teraz, ale wczoraj niestety nie mogłem napisać. ;)
wszystkiego najlepszego Kochane Kobitki :roza: :serdusz: :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:59. |