![]() |
Cytat:
Właśnie postanowiłem skorygować moją powyższą wypowiedź. Co prawda nie byłem osobiście się dowiadywać (ale to jeszcze zrobię !), ale wysłałem maila z zapytaniem, czy trzeba mieć pełen pakiet TVKablowej, aby móc mieć Internet. I okazało się, ze nie ! Więc mógłbym teoretycznie wziąść ten internet z kablówki - bez wykupowania pakietu kanałów (jak myślałem). Problemem oczywiscie pozostaje instalacja - musieli by pociagnąć kabel przez całe mieszkanie - a niestety mieszkam u rodziców (są bardzo na takie sprawy wyczuleni - kabel od telewizji i radia był układany dwa dni - i trzeba go szukać aby zobaczyć ;) ) A czy bym miał taniej ? Niby tak bo w kablówce: opcja 64/32 - 49 zł (tanio, ale wolno) opcja 128/48 - 59 zł (porównywalna z Neostradą 128 - tańsza, aczkolwiek Neostrada łączy się z prędkością 160) Wyższych opcji już nie rozpatruję. Limitów chyba nie ma (choć dla mnie to nie jest najważniejsze). W sumie oferta niby tańsza niż w TP, aczkolwiek tak do końca sam nie wiem, czy było by warto w to się bawić (umowę trzeba jak zwykle podpisać na rok, więć nie ma możliwości sprawdzenia (kiedyś były takie promocje, aktualnie nie ma.) Pozdrawiam ro29 P.S. A ma ktoś może w Poznaniu lub okolicy ( i chyba też w Koninie czy Śremie) może Internet z kablówki przez ICP ? A jeśli tak, to co o nim sądzicie ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To cena z Vatem. Resztę informacji jutro - burza nadchodzi, błyska się coraz bardziej, wyłaczam kompa i neo, bo się jeszcze coś spali ;) ro29 |
Witam ponownie !
Tak jak już wczoraj krótko poinformowałem - to cena z VAT'em przy umowie na 12 miesięcy. Mogę dla ciekawości podać, że zanim wprowadzili VAT - to były takie same ceny (czyli porównywalne z TP - np. dla neo128), a w momencie wprowadzenia ponownie VAT'u ICP wliczyła go w cenę, stąd też ceny się u nich nie zmieniły. Pozdrawiam ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:03. |