![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#33 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#35 |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Ja osobiscie mam Live 5.1 (ale zmienialem z 1024 ktorego mam na sprzedaz!!) i jestem zadowolony zarowno z 5.1 jak z 1024
Nie kupilbym 5.1 gdyby nie to ze potrzebowalem czegos do zestawiku kina domowego 5.1 !! A karta przy tym jest potrzebna bo jest lepszy efekt!!
|
|
|
#36 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a ja mam wlasnie sb 128 pci i uwazam ze ta karta jest wystarczajaca
nie mam podlaczonych jakis glosniczkow "100 W" takich co mozna wszedzie za grosze kupic nie mam tez sprzetu za niewiadomo jaka kase ale przeciez mp3 to mp3 - ma powycinane niektore czestotliwosci wiec nie widze sensu na wykladanie kasy na lepszy sprzet sprzecior mam stary ale jary - wzmacniacz - UNITRA ŁZR stereo integrated amplifier PW 3015 - kolumny - Diora jakies tam nie chce mi sie zerkac ![]() (a tak korzystaja z okazji to na jednej z imprezek padl ludziom wzmacniacz i prawie cala noc muza szla wlasnie z mojego sprzetu - niestety wywalilo mi membrany - tzn tylko porwalo ta elastyczna otoczke sama cewka i jej oslonka jest cala - io czy jest jakis domowy sposob na zregenerowanie tego czy dac sobie spokoj i kupic same glosniki i wstaiwc do kolumienek - jezeli mozecie to podajcie orientacyjny koszt naprawy oraz kupna nowych glosnikow)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Komandor
Cytat:
co do glosnikow, wogole sie nie oplaca, lepiej sobie nowe glosniki sprawic, teraz masz tego wyboru od gieldy po sklepy od jasnej ciasnej, wiec kleic to czy tez majsterkowac przy tym to raczej syzyfowa praca... a tak swoja droga dla info... to kiedys tez porwala mi sie ta otoczka kleilem silikonem, jednak glebokie basy juz nie takie byly, dlatego lepiej kupic nowe pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Majonez, sprawdź czy nie obluzowała się cewka w głośniku. Ja miałem taki głośnik i to przeszkadzało (zwłaszcza, ze był to basowy). Jeśli usterka spowodowała rozszczelnienie kolumny (o ile kompaktowa), to lepiej wymień głośnik. Ja na Twoim miejscu i tak raczej skłaniałbym się do wymiany głośnika. Cenowo nie wiem, ale usługi dość drogie, a efekt niepewny.
Miłego dnia PS. O Ormianin mnie wyprzedził
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
dzieki wszystkim za odpowiedzi
Cytat:
chodzi o to ze buczy jak tylko jest podlaczony do zasilania i wlaczony? czy na glosnikach buczy jak nie jest podawany dzwiek? jezeli o te sprawy to zdziwilbys sie ale zadnych takich objawow z jego strony nie mialem i nie mam - sadze ze sprzecior jeszcze troche pociagnie - akurat ten model byl produkowany na eksport ![]() unitra rulez
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Majonez polecam Ci wstawienie głosników Tonsila - sam mam kolumnu zrobione przez mojego tate na tychze głosnikach chodzą jush dwadziescia lat a i tak sa lepsze w porównaniu z niektórymi kolumnami które mozna kupić. Tonsil obecnie nawiazał współprace z Pionereem i robia naprawde dobry sprzet. Jest w czym wybierać http://www.tonsil.com.pl/ ! Mają bardzo dobre ceny ! Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Komandor
Cytat:
lutowalem to swego czasu jak bylem w LO na Diorze, mialem Tosce i "szuflade" ale to byl odlotowy sprzet ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |