![]() |
:-) nie chodzi mi o ceny dla ubezpieczycieli, bo wiadomo, ze dla nich warsztaty maja wyższe ceny:)
|
Cytat:
jest zwyżka dla "gówniarzy" ;) |
Trochę nie na temat, ale nie chcę nowego wątku zakładać.. Czy ktoś orientuje się ile może kosztować nowy tylny zderzak do Opla Agila rocznik 2003? Możliwe, że kosztuje 1200 zł?
|
Przy porównywalnych prawie cenach, łatwiej mi było teraz zawrzeć ubezpieczenie w PZU. Benefia była droższa o 100 zł.
|
Cytat:
Generalnie polecam BRE. |
Masz dalej tego niebieskiego fiata?
To poczytaj to małym drukiem... |
Ja mam pakiet OC/AC/NW, więc wyszło drożej - 800 zł. Z Assistance Super.
|
teraz mam 289zł/rok wraz z NNW :jupi:
|
Zmieniłem w tym roku ubezpieczyciela. Na...PZU ;). Wyszło mi 100 zł taniej niż w Benefii i 40 zl drożej niż w mBanku. Drożej, bo wybrałem Assistance Super za 59 zł dodatkowo. Żeby w razie czego koło mi zmienili i żarówki :).
|
koledzy z pracy chwilowo szturmem i cala chmara ucielki do Generalli
na wiosne przelicze sobie tez, ale prawdopodobnie wyjdzi mi tam najlepiej mila rzecza jest, podobnie jak w Hestii, liczenie lat bezwypadkowych LACZNIE a nie pod rzad ostatnich byle w ostatnich 12miesciach nic nie miec ze swojej strony i jest przyjemnie ;) |
HDI - 980 zeta za moje autko (rover 220, diesel 2 litry, 99 rok) - OC+NW płatne za rok z góry... to samo w PZU to wydatek 1309 zł... :blee:
|
W końcu pozostałem w Benefii. Przeniesienie się do innego ubezpieczyciela (Hestia), wymagało zaświadczeń z PZU i Benefii o zniżce 60 %. Na polisie z Benefii tego nie piszą (choć uwzględniają). Trzeba więc napisać o zaświadczenie.
Ubezpieczyłem się jednak taniej, pani w Amicarze poszukała mi tańśzej opcji (choć z pełnym AC/OC/NW no i Assisstance Plus). |
Cytat:
|
ja mam dalej w Allianz miniaka, bo dali najtaniej 299zł/rok w link4 już około 400zł/rok
podwyżki były :ysz: |
Sprawdź w mBanku.
Nie wiem czy dalej to mają, ale gwarantowali najniższą cenę - na autokąciku czytałem, że trafił się taki, co znalazł taniej i zwrócili różnicę. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:11. |