![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zainstalowalem, przetestowalem, wywalilem
pewnie nie zwrociliscie na to uwagi crackujac drania, ale jak odetniesz program od netu to on sie na trialu strasznie burzy, i generalnie opoznia to start programu wyglad ma zgodnie z moimi wspomnieniami okrutny, officexp pelna geba, i nie mozna go zmusic zeby uzywal mojego stylu windowsa - pala za glupote autora ktory chcial byc madrzejszy niz uzytkownik szybkosc startu i przegladania zdjec, to pewnie moje wrazenie ale z na stocku gdzie mam 2300 7mb zdjec ten program po porstu umiera [zarabiam na zycie bawiac sie m.in. grafika] koniecznosci instalacji pozal sie boze edytora zeby wykonac nie-defaultowego batch'a - ten edytor to jest obraza - albo sie robi edytor taki jak psp czy ps, albo sie wklada podstawowe akcje w program do przegladania i nie pretenduje do czegos wiecej - bo ten program robi wszsytko zeby nie wygladac jak paint, a umie.. coz.. niewiele wiecej opcji ulatwiajacej sortowanie obrazkow [przenoszenie do zdefiniowanych wczesniej kilku katalgow] jakos nie znalazlem spodobal mi sie wyglad opcji screen capture - dziala tak jak wszedzie ale tutaj wreszcie je porzadnie ktos opisal a co do laski - nie wiem czy zauwazyliscie, ale najbardziej 'extra' laski - czyli takie przepalone, przemalowane i przestrojone [one naturalnie uwazaja ze wszsytko zrobily w dobrym guscie] chodza z dresami
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
o ostatnie zdanie bardzo mi sie podobalo - ale taka jest prawda.
a co do cracka to jest tego pelno i dzialaja reasumujac kazdy lubi co innego i nie ma potrzeby aby sie o to klucic co jest lepsze
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam podobne zdanie, od jakiegos czasu, na temat acdsee jak Sid
tworzenie przerosnietej bazy danych (jakis pajac zdecydowal ze zdaje sie od wersji 5 nie mozna wylaczyc jej tworzenia!) i straszliwie dlugie wczytywanie katalogow z obrazkami... w 6 byla opcja move to i copy to - wlasnie do wczesniej zdefiniowanych katalogow opcje batchowe... sa nawet niezle, ale edytor to faktycznie porazka, na szczescie w 6 mozna bylo zdefiniowac zewnetrzny, 7 nie testowalem i jakos mi sie nie pali nie da sie tez ukryc ze freewarowy irfanview jest reklamowany jako najszybsza przegladarka grafiki i niewatpliwie to prawda
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
he he... skrakowane g...
A tak poza tym, to mi do pracy służy wersja 3.1 i nie myślę zmieniać. Pewnie Photoshopa też macie CS mojego Elements nie zamieniłbym na żadnego innego...miłego słodzenia chłopaki... PS. to są też takie laski "posłodzone" - dla mnie tu ku..wki się nazywa...
Ostatnio zmieniany przez Kris : 08.10.2004 o godz. 12:25 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
jak chcecie sie pobawic za darmo to proponuje gimpa 2 i Photoshop oraz edytor acd sa zbedne
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
nie zapominajmy o wbudowanej przegladarce graficznej w systemy win2k
no moze jest "dziadowa" i posiada malo funkcji (albo ich nie posiada ale jak to zawsze nie mosily wydawac tych paru zł na inna przegladarke bo mamy juz dolaczona z systemem a jak nam nie odpowiada to taka lepsza od systemowej i za free jest irfanview posiada wiecej funkcji i chyba kazdy by wolal takiego view`era niz minuaturki wina
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też od pewnego czasu używam tylko InfranView i na jego korzyść zrezygnowałem z ACDSee. Moim podstawowym zarzutem przy którejś wersji stało się włąśnie to naładowanie multum różnych, nierzadko zbędnych opcji, i ogólna powolność programu. Od przeglądarki wymagam przede wszystkim funkcjonalności i szybkości działania. A to jakoś przy kolejnej wersji ACD się po prostu zagubiło.
Ale niewykluczone, że za sprawą wersji 7.0 przetestuję raz jeszcze dawny program. W każdym razie Wasze argumenty za i przeciw - a zwłaszcza niektóre - bardzo mi się podobają
|
|
|
#23 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
XnView ...używałem i używam, no i jest darmowy.
Nie posiada bezużytecznych "bzdetów" które nie potrzebnie zajmuję pamięć. przeglądarka to przeglądarka ...powinna tylko przeglądać
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 09.10.2004 o godz. 19:48 |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale instalkę "siódemki" ściągnąłem...
|
|
|
|
|
#25 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#26 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ja sie przyzwyczailem do acdsee i tak caly czas jade na niej
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
![]() |
|
|