![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.09.2004
![]() |
![]()
przy odpalaniu filmow czasami mi sie pojawia taka obcja ( ostatnio coraz czesciej ):
ActiveMovie Windows:explorer.exe - Błąd aplikacji Instrukcja spod 0x027e415b odwołuje się do pamieci pod adresem 0x00000000. Pamięć nie może być written. o co chodzi ?? jak to naprawić ?? pomocy |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Za mało danych podales... Skąd mamy wiedziec jaki posiadasz sprzęt i jakiego systemu operacyjnego używasz? I jakie kodeki masz zainstalowane? Jeśli używasz WinME to się nie dziwie, że taki komunikat wyskakuje.... jest to najbardziej nie dopracowany system z calej rodziny win9x...
Ostatnio zmieniany przez luminat : 28.11.2004 o godz. 15:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
@luminat - to twoje haslo jest lekko populistyczne, nie obraz sie
![]() @regis_sto - podobno to lamerskie wyjscie z sytuacji, ale czasem przydaje sie format. Moze juz go dlugo masz
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Wow! Jak ja uwielbiam takie tytuły tematów! Moim skromnym zdaniem powinny zostać wporwadzone jakieś bardziej rygorystyczne zasady zakładania nowych tematów, a już na pewno ich tytułowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.09.2000
![]() |
Trochę po czasie ten post ale zawsze...
Mam ten sam komunikat. Wyskakuje tylko wtedy gdy chcę otworzyć plik z rozszerzeniem .avi zarówno Winampem jak i WMP. Błąd ten również wyskakuje gdy uruchomiony jest GSpot i następuje skanowanie kodeków w systemie. Przyczyna może być związana z kodekiem od DivX pro. Nie mogę go usunąć z systemu bo instalatorowi brak informacji (gdzieś wcięło) zainstalować ponownie nie mogę, ponieważ w trakcie instalacji również ten błąd wyskakuje. W zależnośvci od aplikacji która wywoluje ten błąd jest inny adres 0x0... ale zawsze pamięć nie może być written... System niedawno instalowałem - ma może miesiąc lub dwa (w2k3 z sp1) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Wiecie co, mam to samo. U mnie błąd (niewiem czy numer się zgadza, ale objawy tak) ten pojawia się kiedy próbuję odtworzyć plik avi. Ale klikne ok i mogę oglądać. Najgorsze jest to, że wchodząc do katalogu z filmami mam takich błędów co sekundę 10 bo tyle jest też plików avi w tym katalogu. Błędy wyskakują, kiedy windows próbuje tworzyć podgląd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
U mnie pod xp różne programy powodują pokazanie się komunikatu że pamięć nie może być read albo written. Potem po kliknięciu OK zamykają się. Ostatnio reinstal miałem juz nie wiem kiedy... może rok temu albo dawniej ale przedtem takie coś też się pokazywało. Uszkodzony dysk czy może ram?
![]() |
#8 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
ja miałem cos takiego jak zainstalwałem jakies kodeki- nie tylko ja explorer sie wieszal p wejsciu do folderu z filmami. Nakombinowałem sie jak mogłem i pomgł na tydzien- a potrem frmat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
zmień temat! na bardziej nietuzinkowy.
![]() Zmienisz w poście ja zmienie na liście.
![]() |
#10 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
Kolega sie tylko dolaczyl... Co do tematu, tez tak czasem, zeby nie powiedziec dosc czesto, mam. Najbardziej mnie wkurza, jak pracuje w Paint Shop Pro X pare godzin, nie zapisuje plikow (bo po co jak zaraz skoncze ![]() System ma ok. miesiac, przedtem tez tak bylo. Pamieci nowe i dalej tak samo jak ze starymi. Nie wiem czego to moze byc przyczyna... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
w sumie "jo" jak to się po toruńskiemu mówi
![]() zmieniłem sam.
![]() |