![]() |
zauwazone ;) przekazane "wladzom"
|
Zdaje się, że cdrinfo stoi na tzw. wirtualnym serwerze i to nie jest decyzja administratorów cdrinfo tylko administratora serwera, pewnie dostali 10 kont na tym serwerze i finał. Gdyby to stało na ich serwerze to mogli by coś takiego zrobić.
|
Choć nie jestem administratorem, to powiem, że może to np. zapchać łącze, dyski twarde nie koniecznie, ale też.8-)
|
Do Administratorów - pytanie...
Witam,
Szanwoni Administratorzy, czy zastanawialiście sie kiedyś nad darmowymi skrzynkami pocztowymi dla Forumowiczów ? Czy jest to w ogóle możliwe ? Tak sobie pomyślałem, że taka skrzyneczka byłaby super sprawą, nie tylko dla Nas, ale także dla samego serwisu. Wiadomo - użytkownicy forum ( mam na mysli stałych bywalców, nie osoby "jednorazowe") byliby identyfikowani z serwisem, co uważam za pewnego rodzaju wyróżnienie. No i oczywiście reklama dla serwisu. :) Taka skrzyneczka byłaby niezłym gadżetem ( jak nie jednym z najważniejszych elementów ) dla "Stałego" Forumowicza CDRinfo.pl A jakby jeszcze były w sprzedaży czapeczki, koszulki, długopisy, kubki ... to po prostu byłby FULL WYPAS :) Co o tym sądzicie ? Liczę na wyczerpujące odpowiedzi ;) :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:45. |