Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.12.2002, 21:34   #1
joba
wrocil niedawno
 
Avatar użytkownika joba
 
Data rejestracji: 10.09.2002
Posty: 328
joba zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Age of Mythology problem (brak plikow)

kiedy dzisiaj skonczylem sciagac obrazy z dwoch plytek AoM po prostu pialem z zachwytu:-D. moja radosc zmniejszyla sie jednak gdy podczas wypalania przez nero wyrzucil blad iz nie mozna zapisac na dysk. nie przejmujac sie tym dlugo zamontowalem obraz w virtualnym napedzie w alcoholu i zainstalowalem gre. okazalo sie iz d**a zimna bo w obrazie nie ma plikow MODELS.BAR CREDITS.BIK SOUNDS.BAR moglby mi je ktos przyslac. plis zalezy mi. nie wiem ile one zajmuja. prosze pomozcie, bez nich nie mam dzwieku i nie widze obiektow.
pliki slijcie tutaj
joba jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.12.2002, 22:49   #2
+++LeWaP+++
Guru
 
Avatar użytkownika +++LeWaP+++
 
Data rejestracji: 17.04.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 2,534
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
models.bar - 266 mb (cd1)
credits.bik - 83,1 mb (cd2)
sounds.bar - 80,7 mb (cd2)

chyba nie masz aż tak pojemnego maila ?, he ?

przykro mi, ale moim zdaniem musisz sobie załatwić inne obrazy
__________________
lewap3@tlen.pl
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.12.2002, 23:22   #3
joba
wrocil niedawno
 
Avatar użytkownika joba
 
Data rejestracji: 10.09.2002
Posty: 328
joba zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
models.bar - 266 mb (cd1)
credits.bik - 83,1 mb (cd2)
sounds.bar - 80,7 mb (cd2)

chyba nie masz aż tak pojemnego maila ?, he ?

przykro mi, ale moim zdaniem musisz sobie załatwić inne obrazy
nie rozumiem co jest z tymi obrazami... rozmiar normalny, prawie 600mb tylko ze przy probie instalacji dostaje wiadomosc iz nie mozna skopiowac plikow na dysk bo nie ma wystarczajaca ilosc wonego miejsca. ale ja mam wolnego jeszcze 15gb a ta gra zajmuje 1gb. mozna jakos sprawdzic czy te pliki sa uszkodzone, albo je naprawic?
joba jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.12.2002, 00:11   #4
+++LeWaP+++
Guru
 
Avatar użytkownika +++LeWaP+++
 
Data rejestracji: 17.04.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 2,534
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a jak je ładujesz do jakiegoś emulatora to co? da się je skopiować do innego katalogu np. ?
__________________
lewap3@tlen.pl
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.12.2002, 14:43   #5
joba
wrocil niedawno
 
Avatar użytkownika joba
 
Data rejestracji: 10.09.2002
Posty: 328
joba zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
a jak je ładujesz do jakiegoś emulatora to co? da się je skopiować do innego katalogu np. ?
kiedy probuje skopiowac ktorys z tych plikow na dysk twardy z emulowanej plytki dostaje komunikat "system nie moze czytac z danego urzadzenia" zupelnie jakby ta plytka byla uszkodzona, ale ten komunikat wyskakuje tylko przy probie kopiowania tych 3 plikow. inne pliki kopiuja sie normalnie a przy tych 3 gdy jest ukonczone jakies 60% wywala blad...
joba jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.12.2002, 15:41   #6
+++LeWaP+++
Guru
 
Avatar użytkownika +++LeWaP+++
 
Data rejestracji: 17.04.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 2,534
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no to porażka
__________________
lewap3@tlen.pl
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.12.2002, 17:18   #7
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.
 
Avatar użytkownika Kasprzak
 
Data rejestracji: 25.06.2002
Lokalizacja: Poznań
Posty: 4,752
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tego sie wlasnie boje w necie ze co chwile jakis fake! Sciagne np.Spidermana a to bedzie UNREAL. Mialem tak u kumpla!!
__________________
Pozdrawiam!
Kasprzak jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.12.2002, 17:33   #8
joba
wrocil niedawno
 
Avatar użytkownika joba
 
Data rejestracji: 10.09.2002
Posty: 328
joba zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Kasprzak napisa***322;(a)
tego sie wlasnie boje w necie ze co chwile jakis fake! Sciagne np.Spidermana a to bedzie UNREAL. Mialem tak u kumpla!!
a ja sciagalem niedawno anno 1503 a okazalo sie ze to byla cywilizacja 3
a co do tej gry to juz nic nie da sie zrobic?
joba jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.