![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
![]() |
Ja na szczęście nie mam z tym problemu. Wszyscy są dość mili że jak im powiem że nie chce to rezygnują z dzwonienia. ale jeśli tak nie jest to numer można wpisać na czarną listę lub zgłosić do operatora żeby zablokować dany numer.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zazwyczaj odmowa danego towaru/usługi kończy się spokojem na jakiś czas (choć nie zawsze), później temat przerabiany od nowa. Na mój telefon dziennie potrafi zadzwonić kilku telemarketerów/automatów/oszustów, więc temat jest dla mnie poważny. Naturalnie nigdy żadnej zgody na wykorzystywanie numeru do celów komercyjnych nie wyrażałem.
Operator niczego nie zablokuje bo nie ma takich uprawnień. Można teoretycznie zgłosić na Policję, co nic nie daje i sprawy są umarzane (przerabiałem). Na polu telemarketingu panuje pełna partyzantka nie mająca nic wspólnego z przestrzeganiem prawa, firmy nękające ludzi są zupełnie bezkarne.
![]() |
![]() |
#33 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do mnie ostatni raz telemarketer dzwonił jakieś dwa miesiące temu. A i to się dość mocno zdziwiłem. Jeśli masz firmę, numer który wisi gdzieś w sieci - nie dziwię się. Jeśli to zwykły, prywatny telefon, to skłaniałbym się jednak ku podejrzeniu, że musiałeś w którymś momencie może nie tyle wyrazić zgodę, co raczej nie zastrzec (przy zmianie umowy na przykład), że nie zgadzasz się na udostępnienie numeru. Przy każdej zmianie wszystkie "wyrażam zgodę" są domyślnie zaznaczone, uparcie i za każdym razem trzeba żądać od pracownika sieci komórkowej ich odznaczenia.
![]() |
#34 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon jest firmowy, ogólnie dostępny w sieci i to jest pewnie główny problem.
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
Każdy ma jakąś taktykę na martketing.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To czekamy na reklame od ciebie
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem płyt CD/R jednej z firm | FiloMatrix | Napędy optyczne DVD | 5 | 08.02.2008 12:21 |
firm ware do LITE-ON CD-RW SOHR-5239V(52x/32x/52x CD-RW) | Bebok | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 27.01.2007 12:44 |
Przykładowe zdjęcia z aparatów różnych marek | Calme | Fotografia | 20 | 25.09.2005 23:30 |
Szukam MegaTestu różnych pamięci RAM DDR najlepiej tych 400Mhz | Laser | Off topic | 22 | 07.05.2003 23:32 |
Błedy C1 na płytach różnych producentów | statistica | Napędy optyczne CD | 3 | 28.08.2002 13:21 |