![]() |
Cytat:
Na dobrym nawozie wychodujemy piękne pomidory ! :) Jak urosną, to : Zrobimy piękne kanapki ! Wyobraź sobie świeżutki pachnący chleb z chrupiącą rumianą skurką , Na takie świeże i pachnące kromki nakładamy prawdziwe masło (nie jakiś mix) na to grube plastry pomidora, delikatnie solimy , Potem 0,5 cm warstwa majonezu , posypana drobno zsiekanym szczypiorkiem. Jeszcze raz trochę soli (ja daję też ******u, bo lubię) i ... Niebo w gębie !!!!!!! :) I z bezsensownego posta wychodzą wspaniałe żeczy ! :) Oczywiście jak ktoś chce to może widzieć tylko nawóz , przecież demokracja jest. ****** mi cenzura wyjadła ! No jaja, to przyprawa peper ! Ten automat zgłupiał ! |
@Czołgista
wiesz o takim nawozie to proszę bardzo może być dyskusja a ja mówiłem o tekstach o gównie tylko chciałem użyć innego określenia na to co zaś do Twoich kanapek to chleb z chrupiącą skórką i prawdziwym masłem to jak najbardziej za ale dodałbym jeszcze pokrojone jajko na twardo i ogórka :) |
Cytat:
:ja_chce: |
Panowie, ja tu dzisiaj bez śniadania, a Wy o takich rzeczach...
;) |
smacznego :)
czas na drugie sniadanko po przesledzeniu ostatnich postow || |
Cytat:
|
Jestem tu nowy ale śledząc posty wydaje mi sie ze niektóre sa zbyt ostre, ale tak jest czasami prawda w oczy kole ,nie popieram "chamstwa" chodzi mi o wyzywanie innych od "dupków" .Poprostu "...człowiek całe życie się uczy ,a i tak głupim umiera !". Dlatego mój głos postawiłem na to że "reputki" przyznaje za zadowolenie z uzyskanej odpowiedzi. Z poważaniem Alien GSC.
|
No, chłopcy i dziewczynki: głosujcie!
Nawóz też wymaga nawożenia... 8 ) |
No i znowu, już prawie wszyscy zapomnieli... :/
|
po co te reputki...
wszyscy tylko o zielonych czerwone tez sa wazne dla mnie reputy to dobry sposob na wyrazenie swojej prywatnej opinii/stosunku do danego posta okreslonej osoby niepubliczny komentarz do danej wypowiedzi |
noi dobrze ;)
|
Cytat:
|
Jak tylko zniknie z pierwszej strony to będę odgrzebywał ten nawóz do bólu... 8 )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:21. |