![]() |
może tresowane pchełki...zmieści się ich napewno wiele :D
|
No fakt - za małe :) Ale zawsze można większe akwarium załatwić i kupić coś :) Mi sie podobają białe szczurki itepe :)
|
chwila chwila, czy ktos tu mowil o chodowaniu Czarnych Wdow ?? juz nie pytajac dla czego... ale po co komu taki paskudny pajak ?? chodzi to gowno u mnie po podworku i chowa sie w ciemnych suchych miejscach. jak kolege ostatnio uzarlo to wygladalo to raczej jak poparzenie ogniem niz jakies uchlanie malego pajaka, a i tak w szpitalu mu powiedzieli ze ma szczescie ze albo byla to mala wdowa albo go porzadnie nie ugryzla po spuchlo mu tylko pol reki...
bleh... |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Pająki mi się nie podobają :( Wolę już snejki :) są takie miłe w dotyku i fajne jeśli nie-agresywane :) |
Cytat:
Będziesz mógł sobie wyjąść jedną, iść do sklepu i sprzedawczyni zaśpiewać "zaWSZE coca-cola";) |
Cytat:
ps.zadzebiste hasło. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
hmmm no macie rację czarne wdowy to paskudne i niebezpieczne zwierzątka.
a...to może Ptasznika?, bardziej ładniejszy, tani, większy i mniej niebezpieczny i dosyć łatwy w hodowli. czy on nie jest piękny....: :D http://www.ptasznik.pl/ |
Ptaszniki są fajne :) Co prawda sam bym takiego nie chodował, bo to niespecjalnie kontaktowe zwierzątko. Ale podobają mi się :)
|
e tam ptasznik... tarantule kup!
|
szczura sobie kup :)
Żywe, mądre, miłe zwierzątko, ale... samice - siekają wszystko jak kosiarka (trzeba uważać) samce - zaznaczją teren i nowe osoby oddając mocz. Wybieraj :) ja wybrałem samice i jak się ją spuści z oczu może coś posiekać, dlatego zawsze chowam bardziej to ważne ubrania i staram się ją obserwować. Być może nie wszystkie szczury tak mają, ale u mojej to jest czasem denerwujące. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |