Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Akwarium 25l. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/akwarium-25l-40618/)

Maciej 03.10.2004 17:36

może tresowane pchełki...zmieści się ich napewno wiele :D

Posłany 03.10.2004 18:29

No fakt - za małe :) Ale zawsze można większe akwarium załatwić i kupić coś :) Mi sie podobają białe szczurki itepe :)

shuma02 04.10.2004 08:21

chwila chwila, czy ktos tu mowil o chodowaniu Czarnych Wdow ?? juz nie pytajac dla czego... ale po co komu taki paskudny pajak ?? chodzi to gowno u mnie po podworku i chowa sie w ciemnych suchych miejscach. jak kolege ostatnio uzarlo to wygladalo to raczej jak poparzenie ogniem niz jakies uchlanie malego pajaka, a i tak w szpitalu mu powiedzieli ze ma szczescie ze albo byla to mala wdowa albo go porzadnie nie ugryzla po spuchlo mu tylko pol reki...

bleh...

Smartek 04.10.2004 08:32

Cytat:

Napisany przez shuma02
chwila chwila, czy ktos tu mowil o chodowaniu Czarnych Wdow ?? juz nie pytajac dla czego... ale po co komu taki paskudny pajak ?? chodzi to gowno u mnie po podworku i chowa sie w ciemnych suchych miejscach. jak kolege ostatnio uzarlo to wygladalo to raczej jak poparzenie ogniem niz jakies uchlanie malego pajaka, a i tak w szpitalu mu powiedzieli ze ma szczescie ze albo byla to mala wdowa albo go porzadnie nie ugryzla po spuchlo mu tylko pol reki...

bleh...

to co kolega robil z tym pajakiem ze go uchlal? bawil sie [z] nim? :)
pozdro ;)

Posłany 04.10.2004 16:51

Cytat:

Napisany przez Smartek
to co kolega robil z tym pajakiem ze go uchlal? bawil sie [z] nim? :)
pozdro ;)

"Śfintuch" ;) ;) ;)

Pająki mi się nie podobają :( Wolę już snejki :) są takie miłe w dotyku i fajne jeśli nie-agresywane :)

Mich@ł 04.10.2004 17:10

Cytat:

Napisany przez Maciej
może tresowane pchełki...zmieści się ich napewno wiele :D

Albo wszy (takie, co po głowie skaczą...;) )
Będziesz mógł sobie wyjąść jedną, iść do sklepu i sprzedawczyni zaśpiewać "zaWSZE coca-cola";)

Maciej 04.10.2004 19:25

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Albo wszy (takie, co po głowie skaczą...;) )
Będziesz mógł sobie wyjąść jedną, iść do sklepu i sprzedawczyni zaśpiewać "zaWSZE coca-cola";)

:rotfl: :haha:
ps.zadzebiste hasło.

andrzejj9 04.10.2004 21:15

Cytat:

Napisany przez shuma02

bleh...

No bo i miał. Od ugryzienia dużej to i umrzeć można...

Maciej 04.10.2004 21:26

Ilość załączników: 1
hmmm no macie rację czarne wdowy to paskudne i niebezpieczne zwierzątka.

a...to może Ptasznika?, bardziej ładniejszy, tani, większy i mniej niebezpieczny i dosyć łatwy w hodowli.
czy on nie jest piękny....: :D
http://www.ptasznik.pl/

andrzejj9 04.10.2004 21:37

Ptaszniki są fajne :) Co prawda sam bym takiego nie chodował, bo to niespecjalnie kontaktowe zwierzątko. Ale podobają mi się :)

mr_spock 04.10.2004 23:28

e tam ptasznik... tarantule kup!

CIAPEK 04.10.2004 23:51

szczura sobie kup :)

Żywe, mądre, miłe zwierzątko, ale...
samice - siekają wszystko jak kosiarka (trzeba uważać)
samce - zaznaczją teren i nowe osoby oddając mocz.

Wybieraj :) ja wybrałem samice i jak się ją spuści z oczu może coś posiekać, dlatego zawsze chowam bardziej to ważne ubrania i staram się ją obserwować. Być może nie wszystkie szczury tak mają, ale u mojej to jest czasem denerwujące.

andrzejj9 05.10.2004 11:01

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
szczura sobie kup :)

Żywe, mądre, miłe zwierzątko, ale...
samice - siekają wszystko jak kosiarka (trzeba uważać)
samce - zaznaczją teren i nowe osoby oddając mocz.

Wybieraj :) ja wybrałem samice i jak się ją spuści z oczu może coś posiekać, dlatego zawsze chowam bardziej to ważne ubrania i staram się ją obserwować. Być może nie wszystkie szczury tak mają, ale u mojej to jest czasem denerwujące.

Szczury są fajne i raczej nie zaobserwowałem tego, o czym mówisz. To już raczej króliki puszczone luzem po domu pogryzą wszelkie kable... Ale, może trafiłeś na egzemplarz "wyjątkowy" ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04.