![]() |
nie wiem czy to sciema czy nie ale u mnie jest taki niedzwiadek :-D
ciekawe czy każdy go ma pod windą:) |
Ale perfidna sciema, chlopak mogl cos lepszego wymyslec.
|
Alarm virusowy
Uwaga! nie brac tego powaznie!
Dostalem po raz drugi alarm wirusowy! Jak myslicie? PRAWDA to czy FALSZ? > > Zostal rozsiany wirus , jesli Twoj kontakt jest w mojej ksiazce adresowej, > > to bardzo mozliwe ze rowniez otrzymales tego wirusa.Prosze wykonaj > > ponizsza > > instrukcje aby zniszczyc wirusa i przeslij to wszystkim osobom z twojej > > skrzynki adresowej. > > Wirus nazywa sie jdbgmgr.exe i nie jest wykrywalny/niszczony przez Norton, > > Mc Afee, F-secure ani VET ( systemy antywirusowe). > > Wirus siedzi w ukryciu przez 14 dni a nastepnie atakuje i niszczy system. > > Rozsyla sie automatycznie do wszystkich z ksiazki adresowej, niezaleznie > > czy > > wysylano im listy czy nie. > > Teraz jak sprawdzic czy masz wirusa i jak sie go pozbyc: > > MUSISZ ZROBIC TAK: > > 1.Idz do "Start"po lewej na dole, wybierz opcje "znajdz" > > 2.W opcji "plilki/foldery" wpisz nazwe jdbgmgr.exe > > 3. upewnij sie ze przeszukujesz dysk C, i wszystkie inne dyski jakie masz > > 4. kliknij "znajdz teraz" > > 5.wirus ma ikonke niedzwiadka i nazwe jdbgmgr.exe > > NIE OTWIERAJ GO !!!! > > 6.idz do"edycja " wybierz opcje "zaznacz wszystkie" i podswietl plik bez > > otwierania go > > 7.teraz idz do "plik" i wybierz "usun" > > 8.teraz idz do swojego kosza i rowniez go usun. > > JESLI ZNALAZLES WIRUSA MUSISZ TE WIADOMOSC PRZESLAC DO WSZYSTKICH WOICH > > KONTAKTOW, OSOB Z KSIAZKI ADRESOWEJ.ABY MOGLY PRZESZUKAC SWOJ > > KOMPUTER -----ONE NA PEWNO TEZ MAJA WIRUSA!!!! PRZEPRASZAM . > > Aby rozeslac te wiadomosc; > > utworz nowa wiadomosc, kliknij na ksiazke adresowa, i w opcji "do" umiesc > > wszystkie swoje kontakty, klikajac na kazdy z nich. > > nastepnie skopiuj ta wiadomosc i wklej ja w tresc listu. > > wyslij wszystkim jak najszybciej > > system pozbywania sie wirusa skuteczny, > > przepraszamy za klopot, ale sam dostalem tego wiusa. > > pozdrawiam > > > PS > U siebie znalazłem niedźwiadka i udało się uratować system PPiesiak ----- Original Message ----- From: Marcin Aluchna Dla mnie ewidentny FALSZ! Co wy na to? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:21. |