![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Alcohol 120% i błąd
Wyskakuje mi takie coś jak chce ponownie zainstalować Alcohol 120%
Wcześniej wyskakuje mi że nie może znaleść sterówników i zaleca reinstalke Alcoholu (błędne koło). Wszelka pomoc mile widziana |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
uzywales alcoholowego wirtuala?
![]() |
#3 |
Banned
![]() ![]() |
Miałem go włączonego ale nie korzystałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
kurde, jakby to wytlumaczyc... to ma zwiazek z wrzucaniem wirtualnych napedow na czarna liste, masz wirtuala nie pograsz majac nawet oryginalna gre
Alcohol (jak i Daemon-Tools) w kazdej nowej wersji tworzy wirtualny naped z nowa nazwa (czy jakos tak), zeby pominac black liste i wydaje mi sie ze z tym wlasnie masz teraz problem, naped wirtualny zostawil gdzies jakis slad i teraz nie mozesz zainstalowac na nowo alco bo nazwa juz jest juz zajeta i alco domaga sie teraz uzycia innej nazwy dla napedu a odinstalowales najpierw Alcohola?
![]() |
#5 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Miałem niedawno podobny problem: zaczął się po zainstalowaniu najnowszego Alcohola... a prawdopodobnie "słodzącego" patcha. Nic nie pomogło...
Format, ponowna instalacja windy, najnowszy Alcohol (już bez patcha) i tak rozwiązałem ten upierdliwy problem... 8)
![]() |
#6 |
Banned
![]() ![]() |
Może zrobie sobie format dysku i zainstaluje Wingroze 98 SE (ma ktoś u siebie na dysku zainstalowaną Winde 98 SE z osłoskopu??)
------------------ W opcji instalacji dla eksperta jet możliwość ustawiania czegoś może to jest klucz ![]() Ostatnio zmieniany przez Banana Coctail : 05.01.2004 o godz. 14:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe mnie nowy alcohol 2 razy na amen wylozyl ME, ten drugi raz to mialem z backupu (czyli jak nowka). Starego alco zawsze odinstalowalem a nowego nawet nie uruchamialem, tylko zrobilem normalny restart kompa i po nim chcialem go odpalic i dac cukru....no ale winda juz nie wstawala. Rad nie rad mam na razie starszego i tak sie rozgladam skad takie jajca.
PS Instalka normalnie dochodzila do konca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() ![]() |
Zainstalowałem starego i działa. Więc spróbuje nowego zainstalować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
U mnie nowy Alkohol na Win 2003 nie chciał się instalować, podobnie jak u Ciebie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Alcohol 120% v148.1222 i błąd (error 25002)
Przeglądając forum.alcohol-software.com, natknąłem się na dyskusję na w/w temat: http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showtopic=9028
Autor opisuje, które wpisy rejestru oraz pliki z katalogu Windows należy usunąć. Pozdrawiam jjkz Ostatnio zmieniany przez jjkz : 13.03.2004 o godz. 19:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|