![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Z kolei moja jedyna uwaga dotyczaca tej przegladarki dotyczy mojego avatarka - w Explorerze moja kuleczka duzo wolniej sie obraca. W Operze troche za bardzo pedzi ;) |
jak wylaczyc w operze podpisy pod rysunkami (laduje sie rysunek a pod nim jego nazwa) i np. na mojej stronce ( http://informatyczna.xlo.poznan.pl )ktora laduje sie w ie elegancko w operze nie mam menu (napisane w javascripcie przez xarę)
Opera ver: 7.22 PL Aha i jeszcze jak sie laduje moja stronka to tam (dzieki dla Tomgoo) jest skrypt Prosze czekac trwa ladowanie stronki (i w ie jest biale tlo i ten skrypcik) a w operze jak sie pojawia skrypcik to juz pod spodem widac troche stronki a to mialo byc ze jak sie zaladuje cala! Jak wlaczyc pelne ladowanie stron a nie po kawalkach??) Na forum np. w pasku szybka odpowiedz nie mam literek B I U (style:pogrubienie i itp. mam Bol Ita Un Wr) aha i na forum obrazki mi sie nie wyswietlaja np. w postach (w poscie i odpowiedzi [normalnej, nie szybkiej] Ogolnie Opera jest eXtra!Tylko to mnie wnerwia co napisalem.!!! Odpowiedzcie na wszystkie pytanka pliz! |
Cytat:
A moze trrrrrr... a kto to wie ? ;) |
Opera zawsze sciaga szybciej ;) :P
|
Witam!
moja Barka 120GB 7200.7 8MB Cache tez ma to do siebie, ze na samym poczatku osiaga nawet 62MB/s to dobry wynik, bo zazwyczaj w pierwszych sekundach nie ma tak duzego transferu. Winamp: Kaliber 44 - A moze tak, a moze nie |
Tez tak ostatnio mialem. Pewnie zawsze, kiedy sie jakis wiekszy plik sciaga, przerwie, a potem wznawia, to tak jest. Ale wyglada fajnie, tez zwrocilem na to uwage :)
|
60 Baracuda
|
Witam!
tak, to transfer z dysku czyli 60 MB/s jaki masz dysk, bo to dobry wynik :) |
Plik sie juz sciaga zanim wybierzesz miejsce zapisu... ;p
|
Ale wyglada swietnie, co ? ;)
|
Z bufora poszło... tak jak ściąga się jakiś plik przez IE to początek idzie strasznie szybko a potem spada
|
Ale jaja - OperA
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:36. |