![]() |
Hmm, wydawalo mi sie ze tam sa tylko dwa obrazki: start z winXP i diamondmax.
Jezeli chodzi o to co pokazales eloise, to takiego obrazka nie widze :(, ale tez nie widze zadnego czerwonego krzyzyka w opise Mcdrive'a ???. O co chodzi? Mam Opere 7.11 |
ja mam Opere 7.23 PL i "kombajn Symanteca" (firewall + antywirus)
|
Cytat:
Teraz widze :) Chyba wszystko już gra. |
B. dziwne bo po wpisaniu URL'a z właściwości obrazka który dodał Eloise widze obrazek.
|
potwierdzam, obrazek widoczny.
|
kurcze McDrive ile ty masz w koncu obrazkow w podpise ;) bo wczoraj byly 2 teraz sa 3 a niektorzy widza tylko 1 ;p :)
|
A zeby jeszcze bardziej utrudnic powiem, ze wczoraj w domu widzialem wszystko dobrze (zarowno pod Explorerem, jak i Opera), a teraz, siedzac na uczelni, nie widze jednego obrazka. Ale tutaj zapewne sa poinstalowane jakies firewalle i inne takie, wiec zapewne to wlasnie ktorej ich funkcje powoduja Twoje problemy.
|
U mnie jest X bo zapomniełem że na serwerze jest sprzętowy firewall.
|
Cytat:
Niektórzy pili i nie widzą wogóle... ;p |
Ok, juz widze wszystkie 3 obrazki :).
|
Ciesze sie bo obrazek sie pojawia, ale jest jedno "ale". Nie wiem kiedy ten post zostanie skasowany ponieważ, tak mi sie wydaje, kiedy zostanie skasowany to URL z którego korzystam również, a korzystam z URL'a tego obrazka który dodał Eloise, więc to jest jedyne me zmartwienie.
|
nie linkuj do attachmentow z forum - beda mogli ogladac to tylko ludzei zarejsetrowani na forum - zreszta zrob experymencik - wejdz na forum niezalogowany - i zobacz ze nie mozesz ogladac obrazkow ktore ktos dolaczyl do posta
to co robisz to najdziwniejszy sposob hostowania jaki widzialem... |
Zrobiłem jak pisałeś, czyli wlazłem na forum nie zalogowany i moge oglądać ten obrazek. Jest on normalnie widoczny.
|
ja tez widze to co ma byc
nie wiem co u ciebie jest nie tak ze ci sie cos wali |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |