![]() |
Cytat:
:blee: albo ja byc slepy albo tam nie ma zadnego imienia/xywy na h;) |
sorry mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem.
hahahahahahaha Pewnie imienia sie nie wybiera - chyba, ze na bierzmowaniu:fiu: |
Cytat:
|
a tak zupelnie odbiegajac od tematu widzeliscie
kto ma dzis urodziny? Dla ulatwienia dodam, ze na h ^_^ |
Cytat:
Witam ! W Ciebie - a niby za co bron Boze w PEDROSA czyms RZUCAC !! Lepiej daj mi namiary na to radyjko to pójde sprawdze czy nie rozpuszczaja w kawie jak pija troche sacharozy;) :chytry: || |
inteligentni ludzie to wogole kawy nie pija:P
No ja przepadam za herbatka - slodze, ale bez przesady. Znam jednak takich co pija cukier z herbata, a nie herbate z cukrem. Jesli chodzi o predkosc dzialania serwera to odczuwam poprawe |
Po pierwsze - zaznaczam, że to nie ja wymyśliłem.
Po drugie - w radiu słyszałem, że ludzie inteligentni kawy nie słodzą. A teraz możecie we mnie rzucać czym popadnie :D :D :D |
Cytat:
KAzdy robi jak lubi ! JA niesłodzonej kawy czy herbaty nie wypije za chiny ludowe ;) |
Cytat:
|
Witam !
Proponje dac takie cos przy rejestracj nowych userów: Wymagania sprzetowe forum: - Procesor PIII - i wyzej - Karta grafiki potrafiaca wyswietlic obraz w rozdzielcozsci conajmniej 1024x768x32 85hz i taki tesh monitor - Łacze conajmniej 128/128 kbps Takie zestawienie pozwoli Ci w pełni wykozystac dobrodziejstwa nowego serwera naszego forum który to serwer zmodernizowalismy dzieki AMD Polska i MSI Polska - którym to firmą serdecznie dziękujemy;) |
Cytat:
a co do serwera to nie zauważyłem roznicy a jka już to na minus bo mi ostatnio cos słabo cdrinfo bryka /już na modemie było lepiej/ pozdrófka |
PS. jacoob - przecież kawy się nie słodzi ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Serwer działa super ale ja juz sie przyzwyczailem ze mogę sobie kawke zrobić w czasie ładowania^_^ a teraz nawet poslodzić nie zdążę;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:02. |