Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.12.2003, 17:41   #1
Przemo1980
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 28.02.2002
Przemo1980 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question SDI i koniec umowy?

Czy ktoś mi może to wyjaśnić?
Miałem podpisaną 2 letnią umowe na korzystanie z SDI i właśnie mija ten okres, a ja już dostałem rachunek z tepsy uwzględniający tylko rachunek telefoniczny, bez opłaty za SDI. Czy to oznacza że od stycznia pozostane bez neta?? Nie przysłano mi żadnej informacji na temat zerwania umowy, a w regulaminie wyraźnie jest napisane i tu cytat:
"§ 11 1. Umowa o Świadczenie Usługi zawierana jest na czas nieokreślony lub czas określony.
2. Świadczenie Usługi na czas określony, uważane będzie za przedłużone na czas nieokreślony, o ile Klient nie wyrazi innego oświadczenia woli w terminie 30 dni przed upływem terminu, określonego w Umowie. "

z góry za jakieś wyjaśnienia dziękuje
Przemo1980 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.12.2003, 18:48   #2
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Zadzwoń i się dowiedz
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2003, 09:48   #3
przemo_one
Gość

heh ale tepsa ostatnio cos z sdi zmieniala - oni na sile ludziom neo chca wcisnac!!!!!
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2003, 11:29   #4
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Kiedy mnie sie skonczyła umowa na SDI to nadal korzystałem, dopiero kiedy poszedłem i powiedziałem ze chcę przejsc na NEO to powiedzieli ze akurat jest promocja i mam modem NEO za 1zl. Więc się specjalnie nie zastanawiałem. Tak czy siak powinni przysłać jakąś ofertę, raczej odciąć ciebie od internetu nie mogą bo przecierz nie zgłaszałeś rezygnacji z SDI. Tylko ze faktem jest ze teraz TPSA ma tak namieszane że sie nie zdziwię jak ci wyłączą....

Twoje uprawnienia: