![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Allegro...
Mam taka sprawe,
kupilem od goscia na allegro przedmiot, transakcja doszla do skutku, ale wystawilem gosciowi neutrala bo caly czas kreci (ze chory, ze ma jakies zajecia, ze juz wyslal itd). Gosc w zemscie wystawil mi negatywa i podal do allegro, ze "nie wywiazalem sie z umowy zawartej w opisie aukcji" i dostalem ostrzezenie. Co moge w tej sytuacji zrobic ? wole sie zapytac zanim naskrobie mail do allegro dodam, ze konto jest zarejestrowane na kogos innego.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.11.2004
![]() |
W regulaminie jest wzmianko a tym ze sprzedajacy ma 14 dni od daty zakupu do sfinalizowania aukcji( chyba ze w opisie aukcji wyraznie jest inaczej i ty kupujac zgadzasz sie na ten uklad). A wiec jak przeslal Ci przez te 14 dni to raczej wszytko gra . A ze sciemnial cos to poprostu zle trafiles. A pozatym jak koles nie mial neutralnych i negatywnych opinii o swojej osobie a ma duzo pozytywow ( a twoje konto ma malo pozytywow) to raczej admin bedzie wierzyl JEMU a nie tobie . POczytaj regulamin i zawsze bardzo dobrze przeczytaj opis aukcji w wielu przypadkach to jest przyczyna zlego komentarza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
pisałem coś o tematach dot. allegro
![]() spock - żółta kartka Mogłeś chociaż porządnie określić temat, a nie jak 1000 innych śmieci "allegro..."
![]() |
#6 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A moze daj link do tej aukcji. Powiedz co i kiedy mialo miejsce. A Twojego opisu wynika ze mogl miec racje on, Ty, wy obaj lub zaden z was - czyli nic nie wynika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
hej Ciapek, moze dodamy allegro do zakazanych? albo zalocyc specjalny temat i napisac w regulaminie zeby go odswiezac bo inaczej to co chwila ktos wystawia nowy i jest kupa syfu a przylepiac to wiadomo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Merry F****** Christmas
![]() |
Wiec z komentami to jest tak, ze ja mam same pozytywy (43 chyba) a on mial wczesniej jakies problemy.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33888177 pawelblu - wiec tak, aukcja zakonczyla sie 29, a ja kase wyslalem 2giego - a to dlatego, ze gosc ociagal sie z zak. aukcji i dopiero po dlugim weekendzie wyslalem. On przesylke wyslal dopiero 18mnastego (data stempla) - a pisal, ze wczasniej CIAPEK - pisales cos w regulaminie?? chyba nie mam obowiazku sledzic wszystkich postow... Zaproponuj jakas inna nazwe dla tego tematu "pomocy, problem z allegro" moze?
![]() Ostatnio zmieniany przez mr_spock : 06.12.2004 o godz. 14:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Na pewno widziałeś kupe tematów o allegro. Jak pisałem mogłes dac chociaz konkretny temat. Ja już pisałem, że tematy o allegro według mnie nie zasługują na to aby być przyklejone. Tak jak psizesz w regulaminie nic nie ma allegro, ale mi tylko chodzi o pewien porządek, aby go nie zaśmiecać. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#10 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
jakby przyklejac wszystkie konkretniejsze tematy... to pierwsze 3 strony forum by byly z samymi wklejkami....
![]() |
#11 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Z tego co wiem to negatywa nie mozna usunac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wybaczcie, ze odswiezam b. stary topic, ale... nie chcialem tworzy nowego, a ten tez jest o allegro..
![]() chcialem podac cos z cyklu "bogowie allegro", czyli... kolejna cudowna rzecz.. ? : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47756526 co o tym sadzicie? pewnie kit jakis.. pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
To było coś z wykorzystaniem mozliwości nagrania powitania na pocztę głosową z dwóch różnych numerów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|