Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 14.06.2004, 22:07   #18
przemo_one
Gość

ciag dalszy

sprawa ta jest w toku postepowania - sprawce ujeto niestety znow kolejny "allegrowicz" uderzyl i tym razem stracilem 611zl !! dzwonilem do tego pana przed wplaceniem i bylo cacy, a teraz juz poczta glosowa sie wlacza lipa
tak sie dzieje w tym panstwie prawa kazdy pod kazdym dolki kopie jutro zglaszam sprawe na policje

oto "dane" pana ariari
Arkadiusz Mizgała ariari (82)
Adres: Pułaskiego 63/44
15-337 Białystok
tel. (603)160357
e-mail: arek.mizgala@gazeta.pl
konto INTELIGO :
50102055581111135754400069

numer przesyłki CP730618312PL podobno z warszawy ktora otrzymal "kard" dysk samsung 120gb - temu sie poszczescilo i podal mi tyle przez gg - jest trop albo i kard jest wspolnikiem i ta cala aukcja to podpucha nie wiem i nic nie twierdze policja sie juz tym zajmie

nie ufajcie ludziom co sprzedaja same karty uzupelniajace na allegro a potem nagle czesci komputerowe lub cos innego drozszego!!!! tak robil tez podobno "GGRELEWSKI" - gdzies juz takie cos przegladalem ale nie pamietam gdzie dyski maxtor 120gb 8mb cache wciskal ktos na allegro i tez mial same pozytywy za startowki

oj mam dola
  Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: