![]() |
Widzę, że idzie na lepsze... ja już od roku nie jestem w tepsie, jak byłem to było 5GB limitu... przy normalnym korzystaniu z neo, dwóch użytkowników, jakieś poprawki, jakieś strony we flashu, ściąganiu serialu, którego kupić w PL nie można, przekroczony limit w ostatnim tygodniu m-ca... nie można było normalnie korzystać.
|
Witam !
Cytat:
Ale wynikło to głównie z tego, że czasem irytuje mnie to, jak "wszyscy" tylko patrzą na limity. Prawda jest taka, że w pewnym stopniu ilu użytkowników internetu, tyle sposobów wykorzystania. Ja nie twierdzę, że kiedyś nie będzie mi to potrzebne - nawet do zupełnie legalnych rzeczy - ale jak napisałem - przez ponad półtora roku uzytkowania neo - tylko parę razy zbliżyłem się do limitu - więc po prostu aktualnie dla mnie ten temat nie ma większego znaczenia. Oczywiście - to nie oznacza, że nie cieszę się, że TP zniosła limity - jeśli nie pogorszy to przepustowosci łączy - to czemu nie - to na pewno plus ... A co do konkretu Twojej wypowiedzi @Wawelski - akurat tego serialu nie lubiłem ;) (choć ogólnie lubię kryminalne i policyjne itp.), Linuxa nie używam i nie planuję (to nie oznacza, że jestem przeciw - jakbym miał drugiego kompa to może chętnie bym się pobawił - albo jako drugi system - może kiedyś). A te drobiazgi - filmików praktycznie nie dostaję od nikogo, jedynie zdjęcia ale to nie tak dużo. Aha - i ważna kwestia - w domu z kompa i netu korzystam tylko ja - owszem czasem coś robię dla Ojca - ale to żadne filmy czy podobne - więc rozumiem, że sytuacja wygląda czasem inaczej (choćby moje 3-4 GB x3 - i wiadomo ...). No właśnie. Trochę żartuję, ale tobie wystarczyłaby neostrada na godziny Tylko złotówa za godzinkę [/QUOTE] Słusznie piszesz, że to żart ;) - zrób prosty rachunek - komp podłączony zazwyczaj min przez 4-5 godzin (a są dni, że i 10-12) * 1 zł * 30 dni - i co wyjdzie ?? Pomijam, że prędkość tylko 128 ... Dobra - muszę kończyć - spadam - pozdrawiam wszystkich !!!! ro29 |
teraz doko***324;cz***281; swoj***261; my***347;l bo wcze***347;niej ie zbyt mia***322;em dost***281;p do kompa
1. pomim braku limit***243;w neo i tak rezygnuj***281; poniewa***380; mam niemi***322;e do***347;wiadczenia z t***261; firm***261; :) 2. tak jak ju***380; kto***347; napisa***322; zawsze par***281; groszy miesi***281;cznie zaoszcz***281;dze :) 3. gdyby nie inni dostawcy to pewnie tpsa dalej dawa***322;a by 128kb za 76 z***322; jak to by***322;o pare lat temu :) ciekawi mnie jedna sprawa - dzwoni***322;em na info linie neo i poinformowano mnie ***380;e licznik pozostaje tylko ***380;e po przekroczeniu limitu nic sie nie b***281;dzie dzia***263; ??? |
Cytat:
To byl horror.. i te pierwsze neostrady pozniej o_O. pzdr. |
Cytat:
|
nawet mi nie przypominacie. ja wciaz mam 128kbit (wlasciwie to nie wiem czemu jest 256) za ponad 70zl.
Tez mialem ISDN 64kbit. Ale to i tak bylo cos niesamowitego w porownaniu z analogowym modemem. Tylko ze instalacja ISDN kosztowala 400zl i musialem ja wywalic zeby potem neo zalozyc. |
Cytat:
sprawdził już ktoś limit ? na 512 do tej pory już by można bez problemu zamknąć te nieszczęsne 7 gb. |
ja tam w 2 dni z kawa***322;kiem mog***281; za***322;atwi***263; moje 25GB limitu (ju***380; 3GB za mn***261;), ale co b***281;dzie jak telekomuna si***281; wycofa? :>
|
...bedzie Polska masakra z kablami tepsiarskimi ;p
|
Ilość załączników: 1
ja mam bez limitu od poczatku, sam nie wiem dlaczego ??? ???
wiec ta wiadomosc to mi lotto ;) jak by nie umowa do 06.2008r to bym zostal z tp ale tak to przykro mi, łaski ani ja im ani oni mnie zadnej nie robia. |
ja sie ciesze, ze o0d razu wzialem dsl :D
|
Ciekawe czy zdrapki jeszcze sprzedaj***261; :hmm: Dowiadywa***322; si***281; kto***347;??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:06. |