Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.05.2003, 09:19   #1
GOLOMB
Gość

Gothic 2 LEVEL's UP

JAk sie w tej grze rodaje punkty statystyk. Mam poziom 2 ale NIEIEM jak sie przyporządkowywuje np do siły..Zwinnosci punkty. Wie ktoś ?
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.05.2003, 11:04   #2
-=Shade=-
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.04.2003
-=Shade=- zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja nie gralem w G2 ale juz koncze G1. Na moje oko jak tworcy nic nie zmienili to i pewnie nie zmienili sposobu zwiekszania statsow i zdobywania umiejetnosci. A wiec zeby podniesc sile albo dexa bedzie ci potrzebna konkretna osoba ktora cie "wytrenuje" to samo tyczy sie umiejetnosci. Chcesz miec miecze jednoreczne lvl 1 to majac 10 skill points idziesz do odpowiedniej osoby i kazesz mu zeby cie nauczyl. Jak znajdzie sie jakas bardziej kompetentna osoba to pewnie poda Ci imiona tych odpowiednich osob (bedzie je wtedy latwiej znalezc).
The very meaning of our lives

Maila do mnie wyślij na ten adres
-=Shade=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2003, 11:36   #3
GOLOMB
Gość

Cytat:
Shifu napisa***322;(a)
Ja nie gralem w G2 ale juz koncze G1. Na moje oko jak tworcy nic nie zmienili to i pewnie nie zmienili sposobu zwiekszania statsow i zdobywania umiejetnosci. A wiec zeby podniesc sile albo dexa bedzie ci potrzebna konkretna osoba ktora cie "wytrenuje" to samo tyczy sie umiejetnosci. Chcesz miec miecze jednoreczne lvl 1 to majac 10 skill points idziesz do odpowiedniej osoby i kazesz mu zeby cie nauczyl. Jak znajdzie sie jakas bardziej kompetentna osoba to pewnie poda Ci imiona tych odpowiednich osob (bedzie je wtedy latwiej znalezc).
A siłe JAK sie zwiększa ?
Stary 07.05.2003, 14:53   #4
RoX97
Gość

Cytat:
GOLOMB napisa***322;(a)
A siłe JAK sie zwiększa ?
kowal w miescie, musisz byc jego czeladnikiem, taki smieszny typ od owieczek w klasztorze magor ognia, tez musisz nalezes do zakonu magow ognia, tharlof (czy jakos tak) na farmie onara, musisz przylaczyc sie wczesniej do najemnikow, i jeszcze taki wielki gosciu w kuzni w zamku padalynow (ale to duzo pozniej)
Stary 07.05.2003, 17:42   #5
GOLOMB
Gość

Noi 1 beret gdzie jest paczuzka z dragami które prosiłmnie o znalezienie w dzielnicy portowej ten strażnik ?!!? Lord jakiś Anvil
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: