![]() |
Cytat:
Jestem za szczepieniem roslin, mutacja naturalnym, a nie modyfikacjami genetycznymi - czyli ingerowanie w naturalna strukture rosliny - cos mozna poprawic ale i cos zepsuc... a oto nam nie chodzi |
wypelnione :)
tylko pytanie 9 jest troche niepotrzebne.... po co nasz rzad ma nas informowac o czyms czego w Polsce i naokolo nie ma :D z tego co wiem to w Polsce jest dozwolona hodowla tylko kilku odmian kukurydzy z czego tylko jedna z nich jest mozliwa do hodowli w naszym klimacie... |
Wypełnione :)
|
Wypełnione :spoko:
|
Dzieki panowie.
Ogolnie Grzechu to moj kumpel :) Chodzilo o zadanie na biologie. Mielismy przeprowadzic ankiete na taki temat. Ja mialem robic tez w php, nawet mam zalozony topic o zbudowaniu na mysqlu Takze rowniez dzieki ze pomagacie. Grzechu mamy nadzieje ze bedziesz sie udzielal na forum :) |
Ja się tam na płytach nie znam:PPPP
Dziękuje wszystkim za okazaną pomoc!!!! :) P.S. Co do pytania 9: rząd powinien prowadzić różne programy mające na celu informować społeczeństwo o różnych sprawach, a ma to głeboko w ....poważaniu. Żywność transgeniczna to bardzo (jak widać powyżej) kontrowersyjny temat i dlatego tymbardziej powinni się tym zająć. Poza tym nie ukrywam - to miał być delikatny zamach na ich opinie:)))) P.S.2 Proszę jeszcze więcej ludzi o wypełnienie jak możecie. Jeszcze raz link podaje: http://www.icpnet.pl/~alcoholic/ankieta/ Z góry dziękuje :) |
wypełniłem:)
|
Done.
Btw, pyt 9, odp 1 - błąd ortograficzny. Powinno być 'na bieżąco' ;) |
Cytat:
|
:zawstydz: dzięki Bartez :PPPP
I dziękuje za wypełnianie:) I prosze wypełniajcie dalej:))))) |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:13. |