![]() |
Cytat:
Ale ja słucham tylko Parta i Góreckiego ze Stockhausenem:) Lepsze od Techno:) |
a ja slucham szumu wiezy wydobywajacych sie z moich glosnikow....
yyy, glupi ten watek jak nie wiem co ^_^ ale zreszta, na oftopiku duzo takich watkow... czego jeszcze slucham? krzykow i dziwnych odglosow pewnych porypancow co graja w dziwne gry... |
Cytat:
|
memerando: ty klniesz jak ci ktos przeszkadza czy jak grasz?
bo widzisz... oni krzycza do siebie miedzy pokojami bo graja na LANie ze soba i musza sie porozumiewac... tylko ze maja pokoje naprzeciw siebie, wcale nie musza krzyczec, bo i tak slychac ich z drugiego pietra na chodniku kolo bloku. poprostu czasem czlwiek zapomina sie, to rozumiem, ale zeby ak caly czas drzec ryja? albo gadac ze soba twarz w twarz krzyczas przy tym jak pan na budowie z 10 pietra do pomocnika zeby ten urobil kleju? bez przesady... mnie sie juz zygac chce jak ich slysze... a najsmiszniej to jest w nocy... jak niekotrzy chca spac, a niedorobiency graja... sasiedzi dzwonia zeby ciszej byc, a ci sie dziwia czemu, bo przeciez "cicho sie zachowuja" |
mie sie podoba Alizee, tzn. muzyka moze nieraz srednio ambitna ale nie zawsze, za to zawsze jest na co popatrzec :)
oprocz tego westbam, members of maydey, linkin park, u2, eminem, oomph, rammstein, lara fabian, kravitz, black eyed peas. i ostatnio theorioin, ktory posciagalem sobie po tym jak wspomnial o nim w jakims poscie Edwardo. od niedawna nuce sobie pod nosem heiducci :D, piosenka jest conajmniej *****na, ale po ostatnim wystapieniu pewnego kolesia w czerwonej bluzie wpadla mi w ucho :D |
Cytat:
THERION! Therion... a nie jakis theorioin a nowa plytke wydali 29 maja :) w sumie to dwie nowe plytki. zaczepiste sa :) |
Cytat:
- tutej to mi sie podoba teledysk a nie koniecznie mozyka jakies te teksty troke ala pika pika |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:00. |