![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.03.2003
![]() |
AnonimowoŚĆ W Sieci Lokalnej? MoŻliwa?!
Sytuacja jest taka, że będę miał sieć blokową. Całością zarządza "facet z bloku", który zna się na rzeczy. Chciałbym zrobić coś by nie mógł podglądać moich akcji w sieci. Wiem, że jeśli niczego w tym kierunku nie zrobię to będzie miał możliwość całkowitego przeszpiegowania moich działań (czytanie maili, podgląd strumienia komunikatora czy czatu, podgląd odwiedzanych stron). Jak się mam zabezpieczyć? Dodam tylko, że będę mógł posiadać zewnętrzne IP. Czy to coś zmienia? Może jakaś sprzętowa 'ogniowa ściana'? Poradźcie!
Przy okazji prosiłbym o opinie na temat serwisów zapewniających anonimowość takich jak:www.freedom.net czy (dokładny adres wyleciał mi z głowy) anonymiser.net (?). z góry dzięki za sugestie pozdrawiam absorb |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
jak pakiety leca przez jego serwer to go***no zrobisz - pomoze jedynie szyfrowanie ale z tym jest taki problem ze zarowno ty jak i ta druga strona musicie to miec wiec odpada w przypadku wiekszosci www (slyszalem ze gg cos takiego ma jako wtyczke)
ja bym jednak ten problem olal i najwyzej tylko najbardziej osobiste/poufne informacje przesylal jako zaszyfrowane |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|