![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ogladacie skoki?
Kurcze, jak dwa lata temu
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a i owszem...
![]() szkoda ze mgla jest - nie widac min trenerow innych ekip - to mi zawsze na swoj perwersyjny sposob poprawialo humor...
![]() |
![]() |
#3 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
i znów wszystko wróciło do normy. Małysz będzie nas zanudzał swoimi zwycięstwami [oby] :zeby:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Re: Ogladacie skoki?
Cytat:
Do czego to juz doszlo! Filmy-powtarzaja, programy-powtarzaja, a teraz - skoki! Koniec swiata i telewizji. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Nie oglądam ale słucham relacji w radio - nieżle gnębi przeciwników, w radio go chwalą a niedawno tak na niego psioczyli - jakby nie zdawali sobie sprawy że skoki to sport - ktoś musi przegrać by wygrać mógł ktoś ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Tak Malysz oddal wspanialy skok. Fakt teraz to juz nic nie widac jak skacza, przez ta mgle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
wafel
![]() |
niezłego fuksa miał małysz w związku z tą mgłą. ale trzeba przyznać że drugi skok svena niesamowity. mnóstwo szczęścia miał adam. a nie chciałbym być w skórze członków jury.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
mamy lidera, o k%@#a mamy lidera
![]()
![]() |
#10 | |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Cytat:
Jednak to bylo jedyne rozsadne rozwiazanie - odwolac. Prowadzenie konkursu w takich warunkach byloby wyrazem braku szacunku. Wiem cos o tym sam jestem sedzia zeglarskim i zawodnikiem - czesto wyscigi sa puszczane na sile mimo, ze nie ma wiatru. To gorzej wplywa na zawodnikow niz odwolanie wyscigu czy calych zawodow. W zeszlym roku mialem podobna sytuacje jak Malysz na MŚ w Austrii odwolanie wyscigu z powodu braku wiatru dalo mi zwyciestwo w mojej malej klasie8) Jednak nie bylo takiej satysfakcji jak mozna by bylo sie spodziewac:o
![]() |
![]() |
#11 |
wafel
![]() |
chcę jedynie zwrócić uwagę, że Małysz skorzystał na niedokończeniu zawodów. A czy się będzie z tego cieszył - jeśli to co media o nim trąbią jest prawdą to raczej nie. i jak napisałem, jury miało naprawdę cięzki orzewch do zgryzienia. równiedobrze mogli konkurs puścić dalej. a tak to pozostaje poczekać na reakcję Niemców. bardzo mnie zastanawia jak sie do tego odniosą. szczególnie Hess i Sven.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
No i spełniło się mamy lidera!
Adam Małysz nie miał fuksa..... w pierwszej serii wyprzedzał o jakieś 8 metrów następnego zawodnika. Gdyby nie było mgły to małysz musiałby skoczyć 10 metrów mniej od Hannavalda co na pewno by się nie stało... Tak czy inaczej Małysz i tak by dziś wygrał! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
wafel
![]() |
tomgoo chyba mnie nie zrozumiałeś. miał fuksa że objął prowadzenie w klasyfikacji ogólnej pucharu świata. a umożliwiło mu to odwołanie drugiej rundy. bo gdyby tego nie zrobiono Sven byłby w piąty lub wyżej, a wtedy on dalej by mial żółty plastron lidera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
the one
CDRinfo VIP
tak, wygrac wygralby na pewno. Pierwszy skok o 8,5 metra dalej od Liegla to bylo naprawde cos (dlatego moje porownanie do tego, co bylo dwa lata temu). Natomiast trzeba przyznac, ze prowadzenie w Pucharze Swiata objal tylko dzieki mgle. Co nie zmienia faktu, ze teraz jest liderem pucharu i z tego mozna sie tylko cieszyc. Zreszta w zeszlym zesonie to dla Malysza odwolanie drugiej rundy w jednym konkursie bylo bardzo nie na reke, wiec nie jest tak, ze zawsze ma on szczescie. Ale dzisiaj mu przypisalo i bardzo dobrze. Prowadzi i mozna mu tylko pogratulowac.
![]() |
|
|