![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Antywirusy
Pytanie dośc głupie - potrzebuję dobrego, godnego zaufania (he-he) programu antyvir. Kaspersky - odpada, działa fatalnie, wyłącza mi ExpWin-niewiem dlaczego) AVG 6.0 i Norton 2002 są dziurawe (2x miałem wirusa). Co można sobie zainstalować? Coś, co naprawdę sprawdziliście!!!!!!!! Ew. co sądzicie o AntiVir firmy H+BEDV Datentechnik GmbH
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
... no co ty, właśnie Kaspersky jest numero uno, musi działać, masz coś skaszanione w systemie.
![]() |
#3 |
Gość
|
A Guciu!!! System jest cacy!!! Nowy!!! Win98SE!!! Explorator pada jak mucha po odpaleniu Kaspra!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
yahol - musisz miec cos jeszcze w systemie zainstalowane - Kasperskego uzywam juz dlugo - od kiedy Norton sie skompromitowal (przepuscil 6 wirusow w poczcie) i jedyny problem jaki mialem to zwieszka powloki (explorer.exe) po uruchomieniu office guard przy execelu 97 - i byl to JEDNY zgrzyt jaki z nim mialem
a program zza Buga wart jest nawet zaplaty jesli mimo wszsytko KAV odpada sprawdz MacAffe
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Mam resztki Nortona (bazy) Zone Alarm , aktywnego Osła, i to by było na tyle. Instalka Kaspra idzie normal, upgr też, po odpaleniu skanu pada Explorator Windy, podnoszę go ze skrótu i po chwili jest to samo. System jest nowy~30 dni, czyszczony EasyClenerem, NoAdds, AdAware. Nie mam pojęcia co to jest z Kasprem, żaden inny awir nie robi takich numerów!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2002
![]() |
Nie wiem jakiej wersji Kasperskygo używasz ale spróbuj te z 3xx w niektórych przypadkach są bardziej stabilne. Osobiście nie miałem żadnych problemów z nimi, działały bez zarzutu. Może klucz jakiś felerny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
I znowu macie rację, mam po prostu zły dzień. Kasper gryzł się z Nortonem i przy okazji ze starym McAfee (instaluje się domyślne z Plusem do Win98). Nie wyłączyłem po prostu tej opcji. Sorry za zamieszanie. Będę się już bardziej pilnował.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Uzywałem zawsze kaspra i jestem z niego zadowolony (ver 3.x.x.x) teraz posiadfam wersje 4.0.6.0 i działa bajera pełna cofigurowalnos . Coś musi byc w systemie zwalone bo inaczej sił niema ze by było be
![]() |
#11 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A ja mam teraz MKs_vir'a i też sobie chwalę. A załącznikami i tak zabawia się Zone Alarm Pro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|