![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Powiem tak znam na peczki ludzi ktorzy na kredyt kupuja np.MINOLTE a200 i wszystko pstrykaja w AUTO !!!!!!!!!!! o zgrozo ale jak zapytasz i po wygladzie ty ILE trn sprzecior ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pooglądajcie sklepy i ebay. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
Witam
jakieś 2 tygodnie temu zakupiłem aparat canona a95 za 1225 zł i do tego pamięć Kingston CompactFlash ElitePro 512MB za 162 zł. Jestem zadowolony z tego zakupy, aparat w zupełności mi wystarcza... po prostu rewelacja PS. Teraz aparat jest już do kupienia za 1155,00 zł Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Hmmm, na aparatach zabardzo się nie znam
![]() ale jakis miesiac temu kupiłem Canona a95 (za 1200zł), i powiem tyle ze ciekawy aparcik, a funkcji w nim tyle ze hoho ![]() Dużo rzeczy można ustawić samemu (dobrze ze moj tata zna sie troche na fotografowaniu bo funkcji jest naprawde duzo) Poza tym bajerem odróżniającym go od większości jest wyświetlacz, który można obraca w różne strony, dzięki temu łatwiej jest zrobić zdjęcie w nietypowych sytuacjach. Fajny i przydatny bajer Do aparatu trzeba dokupić większą karte (bo dołączana jest Compact Flash 32MB), futerał i baterie z ładowarką, bo przynajmniej ja tego wszystkiego nie dostałem w komplecie. Można też kupić statyw ![]() Ale w sumie w 1500zł wyposażyłbyś ten aparat we wszystko co potrzebne. A co do Sony W1 - ma go mój wujek, nie wiem dokładnie kiedy go kupił, ale napewno już ponad rok temu. Zdjęcia też ładne, wujek nie narzeka na niego (przynajmniej nie przymnie ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Dobre ceny na aparaty znajdziecie tutaj
![]() A linki do najbardziej znanych skelpów internetowych z aparatami tutaj. Ja ze swojej strony polecam Agito.
![]() |
|
|