![]() |
ja tez jakis czas temu rozgladalem sie za cyfrowkami - moja HP 735 zaczyna sie sypac...
myslalem o jakies w granicach 1300zl .. znalazlem dwa najlepsze aparaty - Canon A95 i Sony W1 - znajduja sie one rowniez na liscie najlepszy 5 megapikselowek na imaging resource - chyba najpopularniejszy, zagraniczny serwis o aparatach cyfrowych.. Po dluzszym namysle stwierdzilem, ze poczekam jakis rok i kupie sobie lustrzanke cyfrowa Canon EOS 350D - teraz kosztuje ~3200zl , mysle, ze za rok/poltora stanieje do 1500zl - i wtedy sobie ja "strzele" :).., a poki co pomecze sie z co chwile rozladowywujacym sie HP'kiem pozdro ;) |
Cytat:
PAMIETAJ ze wiecej megapixeli nie znaczy ze bedziesz mial ladniejsze zdjecia!!! EDIT: ...ale jak ktos juz tu napisal, nie mozna tu porownywac A520 do Fuji S5500, sa to przeciez dwie rozne klasy aparatow. |
Cytat:
|
Cytat:
Rozgladaj sie w segmecie CANONA proponuje Canon A520 POZdrawaim PS Przede wszystkim jakim celom ma sluzyc apart(oprocz robienia dobrych zdjec) |
Ice
albo ten do tego tylko pamiec jeszcze se dokupisz i juz http://www.diginet24.com/product_inf...roducts_id=605 |
sam sie nasadzam na ten model w tej cenie raczej nic lepszego nie ma :)
no chyba, ze zaakceptujesz canon a95 - ja nie :) ps. uwazaj przy kupnie na martwe piksele na lcd bo kumpel ostatnio w mm kupowal i niestety nie sprawdzil i 1 sie znalazl takze niezla porazka |
Aparat z karta 512mb do 1500zł
Mam zamiar kupic na dniach aparat cyfrowy myslalem o Fuji s5500.
Chyba ze ma ktos jakis inny pomysl ??? Bede wdzieczny za info. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:10. |