![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | ||||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do innych rzeczy to zaczęły się wakacje, z dziesięć dni będę siedział w domu zanim gdzieś wyjadę (zgrupowanie karate, a potem już do pracy na dwa miesiące), więc chwię się mogłem tym pobawić. Chciałem to też zrobić, zanim przeinstaluję Windowsa, co zaraz zamierzam zrobić (żeby potem już sobie swieżego systemu nie zaśmiecać). Na stałe co najwyżej zostawię sobie kalendarz z zaznaczonymi konkretnymi datami, bo to mi dość często jest potrzebne. Cytat:
Cytat:
Z ciekawostek polecam stronę: www.devilindisguise.tk Wczoraj ją znalazłem i znajduje się tam jakiś program/archiwum, które podobno samo zmienia cały wygląd Windowsa. Sam dokładnie nie wiem, jak do działa. Screeny znajdują się na stronie i wyglądają dość ciekawie. Sprawdzę do dzisiaj, jak zrobię już kopie wszystkich potrzebnych mi danych (żebym w razie jakiejś awarii nie bawił się już w odzyskiwanie systemu, tylko zrobił format i wziął się za stawianie wszystkiego od nowa), może będzie to coś ciekawego. Gorzej, że wymaga to Windowsa z SP1, którego ja nie mam (nawet sobie wczoraj ściągnąłem, ale z wiadomych niestety powodów, nie mogłem zainstalować...). No, ale może zadziała. Sprawdzę i dam znać.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|