![]() |
nie pamietam jak wlaczyc tryb przestawiania, ale jak juz ci sie sam wlaczyl i klawiatura sie zmienila to przestawia sie jesli nacisniesz na raz ctrl i shift - usuwania ukladow klawiatury nie polecam bo nigdy nie wiadomo kiedy moga sie przydac [u mnie w pracy dosc czesto] a szukanie plyty [wiecie gdzie lezy naturalnie?] jest czyms czego lepiej uniknac
co do wodotryskow na pulpicie - kazdego kiedys to trafia i wiekszosci przechodzi - dziwna to moda, i najczesciej bawia sie w to ludzie ktorzy maja duzo lub za duzo wolnego czasu [tez tak chce] bo uzytkowych walorow to ma niewiele a i natlok mrugajacego badziewia szybko staje sie meczacy wszystkim jednak zainteresowanym tematem glebiej polecam Samurize - ten system jest naj naj naj naj naj - jednak radze przeczytac dokumentacje jesli ktos ma ochote na kompletna zmiane wygladu to zostaje aston lub litestep - tu radze dokumentacje przeczytac trzy razy i trzy razy sie zastanowic |
Usuń wszystkie inne układy i zostaw sam Polski programisty, nie powinno się już przestawiać.
pozdrowienia |
Masz pewnie XP. Musisz ustawić w panelu sterowania układ klawiatury na polski programisty bo pewnie masz sam polski. Mój mail kodziu13@o2.pl - jakbyś mógł to prześlij mi ten skin.
|
Po pierwsze powiedy dokladnie, ktorego, a po drugie racyej nie podam lokaliyacji, ale pryesle Ci go, jak wroce.
psŁ Sorrz ya ta dyiwna pisownie, ale klawiatura mi sie ynowu pryestawila, a wlasnie wzchodye i nie mam cyasu ywracac na to uwagi Ł= )pryz okayji, moye ktos wie, dlacyego tak sie nagle robi___= |
Gdzie znalazłeś tego skina do RainMeter?? Moge prosić o link?
|
Ilość załączników: 1
I jeszcze jedno (również RainMeter), jest tego wszystkiego naturalnie dużo więcej i nie problemu ze znalezieniem na internecie. Jednak zabawa z tym wymaga trochę czasu. Chociaż z drugiej strony mamy wakacje, więc jeśli komuś się chce... Miłej zabawy :)
|
RainMeter (świetny efekt - wskazówka płynnie się przesuwa, a sam zegar świetnie wygląda :) ):
|
RainCallendar:
|
I w przykładowej innej wersji - skórek jak również różnych funkcji jest zatrzęsienie :) :
|
SysMetrix :) :
|
Cytat:
A wczoraj wpadłem na jeszcze jeden pomysł, którego niestety nie mogłem już zrealizować (ściągnąłem sobie gotowy docklet i próbowałem go zainstalować, ale program nie przyjął i zawiesił się tak, że nie uruchamia się teraz wcale - już się tym nie bawię, bo i tak dzisiaj przeinstalowuję Windowsa, więc szkoda zachodu) - otóż zamierzałem utworzyć skrót do dysku twardego i podać lokalizację tego skrótu. Nie wiem, czy by tak zadziałało, ale myślę, że jest spora szansa :) Ale tak czy siak Twoja metoda jest jeszcze prostsza :spoko: A właśnie - ustawiłeś sobie pogodę dla swojego miasta, można wiedzieć, jak to zrobiłeś? Bo w SysMetrix nie było sprawy, odpowiedni serwer był nawet na liście. Ale tutaj? Chyba, że jakiś gotowy znałeś i po prostu go tam wklepałeś??? |
Cytat:
Ale jeśli bawi Was taka zabawa z lulpitem (bo mnie tak :D ) to polecam jeszcze uwadze: RainCallendar RainMeter oraz SysMetrix Zaraz kilka screenów :) |
Cytat:
http://www.stardock.com/products/objectdock/ |
Cytat:
|
hehe... fajny bajer ten programik :)
wlasnie sciagnalem, pogode juz dla mojego miasta nawet ustawilem oraz... :D i chyba juz nie musze tlumaczyc jak to robic dla pozostalych napedow ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:42. |