![]() |
LPR szuka rozglosu i tyle pozew pewnie upadnie no chyba ze sedzia slucha radnia Dj'a Rydzyka ;p :D
|
Cytat:
mnie rowniez nikt, bowiem wiem ze tego dzieła nie odbiera się dosłownie, a nawet jesli to co ? lpr chce w ten sposób zwiększyć swoje poparcie poniewaz taka sztuka na ogół obraża stare panny (zapatrzone slepo w radio maryja itp), i te stare panny w kolejnych wyborach bedą głosować na lpr poniewaz ta smieszna partia "walczy o wartości religijne" |
a moze nie krzyz tylko + (plus) tak jakby czlonkowie LPR nie mieli co robic. Jak mnie to wqrwia jak sie pieprzy o obrazaniu wartosci religijnych !!! Mnie nikt nie obrazil !!!
|
ta artystka wykonała krzyz na którym znajdują się genitalia męskie - i o to ją oskarzył jakis kolo z lpr...
ja tam do niej nic nie mam... nie podoba mi się - nie oglądam, a do tego tego dzieła nie można odbierać dosłownie, przeciez to jest sztuka... c h w d lpr |
Artystka oskarżona o zniewage religiną!!!!!!!
Ogłądałem wiadomości i jako jedną z ostatnich podali że LPR oskarżyła artystkę o zniewagę religijną!!!! Niestety nie wiem jak się ona nazywała ani o co tak dokładnie chodziło!!! Ale wiem że zrobiła jakiś krzyż...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:55. |