![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Jakiego ABITA kupić ??
Jakiego ABITA kupić ??:
Abit NF7-SL (v2.0) Abit NF7-S (v2.0) Abit NF7 (v2.0)
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przeciez te mobo roznia sie tylko wyposarzeniem no i cena
wiec wybierz taka ktora ma wystarczajace dla Ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
maja ten sam czipset...
nie ma co sie bawic..wybierz ta ktora odpowiada, bo obsluguje to samo, tylko nie ma saty ktorys chyba, fire wire i jakiegos bajeru od abita selirel czy tam selilel... tylko jezeli masz sianko to bierz tą z bajerami ale wiem ze bajery nie zawsze sa potrzebne... widze ze pod amd to polecam tez ASUS A7N8X Deluxe
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 03.06.2004 o godz. 15:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Tylko coś drogi ten twój ASUS. To może jaką płyte polecacie. Zalezy mi na dobrej muzyce, RAID, SATA i dobra do o/c
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
NF7-SL to mój typ
od NF7-S różni się tylko tym że niema przejściówki na dyski IDE także jeśli masz dysk SATA to nie przepłacaj - reszta jest to samo 8) ps. - to jest jedna z najlepszych płyt do podkręcania, dzwięk dolby dygital,optyka i system sound storm - wypas zresztą zajrzyj na strone Tweak.pl i zobaczysz co o niej piszą Ostatnio zmieniany przez adixo : 03.06.2004 o godz. 15:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Mam Dyski na ATA/133, ale będe kupował 2XSATA w RAID i potrzebna jest mi płyta
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
NF7-S ja mam, SL ma przejsciwoke IDE->SATA
plytka? szkoda gadac, kupowac!
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Cichy mod
![]() ![]() |
To do płyty ASUS - NF7-S podłącze dysk pod ATA/133 ??, a w przyszłości SATA i puścić je w raid
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Do osób posiadających Abit NF7. Czy na waszych płytach wentylator równo pracuje. U mnie pracuje że tak powiem rwąco: raz szybciej potem zwalnia. Wtedy również zaczyna bardzo głośno chodzić. Po ponownym uruchomieniu kompa za którymś razem wszystko wraca do normy, czyli cichutka praca.
Nie ma żadnych zanieczyszczeń lub kurzu. Płyta praktycznie nowa bo ma 2,5 miesiąca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
hmmm... miałem abita 3 lata. Potem się rozsypał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() |
U mnie nie ma takich objawów
oddaj płyte do serwisu - wymiana wentylatora nie potrwa długo :cool: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() ![]() |
Cytat:
nowy można dokupić samemu za ok. 30-40 zeta i wymienić samemu - to naprawde proste, wystarczy z tyłu płyty ścisnąć zatyczki :cool: po trzecie piszesz raz wentyl na płycie a teraz na karcie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() |
Cytat:
![]() Chyba zrobię tak jak piszesz i wymienię sobie sam ten wentylator. Dzięki!! Rozmawiałem z przedstawicielem ABIT'a na Polskę i wentylator podlega również gwarancji!! Ostatnio zmieniany przez Air : 02.07.2004 o godz. 18:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
ta... mi na grafie siada wentylek, mam 36 miechow gwarancji, wentyla nie wymienia bo ie podlega, wiec mam czekac az sie zjara cala karta i wtedy dadza mi naowa...
a co do NF7 S to wywal z mostka ten wentylek i zakup Zalmana jakiegos towera, bedziesz mial ciszej ![]() ![]()
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|