![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Asf - z czym to się je >?<
Witam !
Motam sobie od piatku W NFS Hot Pursiut 2 / czy jaktam sie to pisze / i zauwazylem ze muzyczka do gry zapisana jest w formacie .asf. Niby WMP 6.4 moze ten format odtwarzać ale nie chce - brakuje mu kodeka! Czy jest jakiś program zeby ten format przekonewertować na mp3? PS: Nie każcie mi instalować WMP 7.X bo mie on wkurza i zamula kompa ! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Powalacz
Data rejestracji: 22.07.2002
![]() |
Zainstaluj Nimo Codec. Powinno działać. Do pobrania np: z http://www.btinternet.com/~nimosiro/
![]() |
#3 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
to dobrze się skłąda bo jush go kiedyś sciagnąłem - dzieki zainstaluję i dam znać czy poszło ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Niestety nie dziła ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
To że plik ma rozszerzenie ASF wcale nie musi oznaczać, iż format jego jest zgodny z M$ strumieniowym zapisem, wręcz trzeba tu powiedzieć, że twórcy gier tworzą własne formaty zapisu dźwięku po to, aby jak najwięcej miejsca zachować na inne komponenty.
Z pomocą idą zagraniczne stronki bądź fani - kultowe gry są już rozpracowane, i albo można znaleźć gdzies w sieci programik do wyciągania muzy/dźwięków, albo ściągnać gotową muze.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|