Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   \| |/aster /| |\aster ???? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/aster-aster-18574/)

\||/aster 16.03.2003 16:40

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
poslalem priv do wersji \||/ - zobaczymy jaka bedzie odpowiedz - i poprosilem barteza o przejzenie logow - moze to ktos z naszych starych bywalcow - ciekwae co mu zrobimy za te mala prowokacje...
Oj Sid cos jest z toba chyba nie tak, nei bede tego komentowal, ale chyba czytales regulamin i pisze wyraznie, ze kazdy user moze meic 2 konta a wiec w czym problem. W czym problem ze ten nick jest podobny do nicka /||\aster'a. Gdyby user o nicku /||\aster mial jakies bunty to OK ale ty o to ze jest podobny.
LOL
JESZCZE PRIV Z POGROZKAMI
buahahhahahaha
ale sie boje...

\||/aster 16.03.2003 16:43

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
moim zdaniem powinni tutaj zainterweniowac moderatorzy
jakby nie patrzec to podszywanie/proby podszywania sie pod inne osoby jest niezgodne z prawem ;)
takiemu delikwentowi ban i koniec :P

Yankee kto sie tutaj pod kogo podszywa ???? Nie rozumisz tego ze gdyby user /||\aster by mial cos do tego to by mnie o tym poinformowal, ale nie ma !!!!!
Co do podszywania to o ile wiem jest 2 Sniperow i co jakos nie bylo wielkiego halo...

Yahol 16.03.2003 16:48

Cytat:

INCOGNITO napisa***322;(a)
o jakies podejrzenia, niedomowienia ? to cos dla mnie :chytry: || :)
/II\aster, nie znasz tego: :)
W akademi wojskowej, wykladowca mowi do studentow:
-jak mnie spotkacie na korytarzu-salutujecie,
-jak mnie spotkacie, po cywinemu, w tramwaju, to udajecie, ze mnie nie widzicie, bo jestem incoguto

To tak a`propos usera; incognito :)

\||/aster 16.03.2003 16:50

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
-jak mnie spotkacie, po cywinemu, w tramwaju, to udajecie, ze mnie nie widzicie, bo jestem incoguto

Majodramous to nie ja tego mozesz byc pewny :P ...

LOL LOL LOL

Kasprzak 16.03.2003 16:53

Cytat:

\||/aster napisa***322;(a)
Oj Sid cos jest z toba chyba nie tak, nei bede tego komentowal, ale chyba czytales regulamin ...JESZCZE PRIV Z POGROZKAMI
buahahhahahaha
ale sie boje...

@\||/aster: jak ty podajesz ten sam nr. i inna date urodzenia tylko (dzien wczesniej:D)To co mozna myslec.

@ALL:Ale Sid sie wkurzy!

\||/aster 16.03.2003 16:55

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
@\||/aster: jak ty podajesz ten sam nr. i inna date urodzenia tylko (dzien wczesniej:D)To co mozna myslec.

O boze, ale dymy :D
Nie chce mi sie tego komentowac, ale sami poczytajcie od poczatku co tutaj niektorzy wypisuja ...

Y@nkee_PL 16.03.2003 16:57

Cytat:

@\II/aster: jak ty podajesz ten sam nr. i inna date urodzenia tylko (dzien wczesniej:D)To co mozna myslec.

chcialem to samo napisac
ten sam nr GG i data ur. (1 dzien wczesniej)
chyba ze \I I/ = /I I\, wtedy nikt nie bedzie sie czepiac :P

Kasprzak 16.03.2003 16:58

Cytat:

\||/aster napisa***322;(a)
O boze, ale dymy :D
Nie chce mi sie tego komentowac, ale sami poczytajcie od poczatku co tutaj niektorzy wypisuja ...

(( (( ((
no comment!

/||\aster 16.03.2003 17:05

Cytat:

(( (( ((
no comment!

Powiem krotko i do sedna po co zalozyles ten topic, czy ty tego nie rozumisz ze to jest moja wylacznie sprawa ile mam kont i jak sie te konta nazywaja. Pomysl 2 razy zanim cos napiszesz bo w tym momenecie ja z siebie idioty nie robie...

Kasprzak 16.03.2003 17:08

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Nie chce mi sie snoc wywyodow i domyslow kto to jest, ale jestem pewnien jednego ktos sobie robi tutaj jaja...
Moze niech \||/aster sie na ten temat wypowie, co do numeru gadu gadu to rownie dobrze ja sobie moge wpisac numer od sida.

to po co klamiesz!!!!poprzednim postem ztwierdzasz ze to twoje konto!a w cytacie w czesniej co napisales!!!!!!!!Ja tez z siebie idioty nie robie tylko ty!

TOMMYx 16.03.2003 17:09

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Tak czytam te Wasze wypowiedzi i czytam...i się zastanawiam: z czego Wy robicie aferę ??

Po pierwsze: jeśli to jest nowy user ( \||/aster ) i "nasz" Master nie ma do niego pretensji o podobieństwo "nickname", to na cholerę się czepiacie, po co w ogóle się odzywać w tym temacie ???
Po drugie: jesli to jest ten sam "nasz" Master, to także po cholerę się czepiacie, a jak inni mają dwa nickname, to nikt się nie czepia ???

Powyższy tekst skierowany jest również do Moderatora - wiadomo którego...

Druga sprawa - apropos nowego user'a INCOGNITO - pięknie go przywitaliście, nic tylko się za Was wstydzić... :blee:

Kasprzak 16.03.2003 17:16

Do moderatorów:

Proszę o usunięcie lub założenie kłodki na ten topic,zeby dalej czegos takiego nie bylo.

/||\aster 16.03.2003 17:22

Cytat:

Do moderatorów:

Proszę o usunięcie lub założenie kłodki na ten topic,zeby dalej czegos takiego nie bylo.

Na dole masz przycisk zglos post...

Tylko podobno chciales wiedziec wiec wiesz, ze to nie twoj interes po co mi dwa konta, a wiec w czym problem, uwazam ze ten topic powinien zostac otwarty, dlaczego bo nie narusza regulaminu jezeli narusza to pokazcie mi w ktorym miejscu...

Kasprzak 16.03.2003 17:24

no wiem ze nienarusza ale nie chce zeby tak odpowiadano do mnie.

/||\aster albo \||/aster nie chce sie klócic!:cisza:

/||\aster 16.03.2003 17:27

Cytat:

no wiem ze nienarusza ale nie chce zeby tak odpowiadano do mnie.
Ja nie zaczolem ...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:17.