Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   \| |/aster /| |\aster ???? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/aster-aster-18574/)

\||/aster 16.03.2003 17:50

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
/II\aster, nie znasz tego: :)
W akademi wojskowej, wykladowca mowi do studentow:
-jak mnie spotkacie na korytarzu-salutujecie,
-jak mnie spotkacie, po cywinemu, w tramwaju, to udajecie, ze mnie nie widzicie, bo jestem incoguto

To tak a`propos usera; incognito :)

Majodramous to nie ja tego mozesz byc pewny :P ...

LOL LOL LOL

Yahol 16.03.2003 17:48

Cytat:

INCOGNITO napisa***322;(a)
o jakies podejrzenia, niedomowienia ? to cos dla mnie :chytry: || :)
/II\aster, nie znasz tego: :)
W akademi wojskowej, wykladowca mowi do studentow:
-jak mnie spotkacie na korytarzu-salutujecie,
-jak mnie spotkacie, po cywinemu, w tramwaju, to udajecie, ze mnie nie widzicie, bo jestem incoguto

To tak a`propos usera; incognito :)

\||/aster 16.03.2003 17:43

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
moim zdaniem powinni tutaj zainterweniowac moderatorzy
jakby nie patrzec to podszywanie/proby podszywania sie pod inne osoby jest niezgodne z prawem ;)
takiemu delikwentowi ban i koniec :P

Yankee kto sie tutaj pod kogo podszywa ???? Nie rozumisz tego ze gdyby user /||\aster by mial cos do tego to by mnie o tym poinformowal, ale nie ma !!!!!
Co do podszywania to o ile wiem jest 2 Sniperow i co jakos nie bylo wielkiego halo...

\||/aster 16.03.2003 17:40

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
poslalem priv do wersji \||/ - zobaczymy jaka bedzie odpowiedz - i poprosilem barteza o przejzenie logow - moze to ktos z naszych starych bywalcow - ciekwae co mu zrobimy za te mala prowokacje...
Oj Sid cos jest z toba chyba nie tak, nei bede tego komentowal, ale chyba czytales regulamin i pisze wyraznie, ze kazdy user moze meic 2 konta a wiec w czym problem. W czym problem ze ten nick jest podobny do nicka /||\aster'a. Gdyby user o nicku /||\aster mial jakies bunty to OK ale ty o to ze jest podobny.
LOL
JESZCZE PRIV Z POGROZKAMI
buahahhahahaha
ale sie boje...

-Sid-The-Rat=> 16.03.2003 17:10

poslalem priv do wersji \||/ - zobaczymy jaka bedzie odpowiedz - i poprosilem barteza o przejzenie logow - moze to ktos z naszych starych bywalcow - ciekwae co mu zrobimy za te mala prowokacje...

Y@nkee_PL 16.03.2003 17:06

moim zdaniem powinni tutaj zainterweniowac moderatorzy
jakby nie patrzec to podszywanie/proby podszywania sie pod inne osoby jest niezgodne z prawem ;)
takiemu delikwentowi ban i koniec :P

/||\aster 16.03.2003 16:54

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Proponuje jeszcze:
/PL\aster
/FLAM\aster
oraz:
INCOGUTO

INCOGUTO ????

Yahol 16.03.2003 12:58

Proponuje jeszcze:
/PL\aster
/FLAM\aster
oraz:
INCOGUTO

Patrix 16.03.2003 12:43

double members ...

sayan 16.03.2003 11:40

.....istne Archiwum X

kizio 16.03.2003 09:18

Ja się przyznam że mam 2 konto :o :o !! Założyłem je po moim poście dot. Moderatorów! Niektórzy go jeszcze pamiętają! Ale nieużywałem 2 konta !! Więc dalej sobie jest pod nazwą Linux!! Proszę moderatorów/adminów* (*niepotrzebne skreślić) o wykasowanie konta Linux! Jak chceciejakieś potwierdzenie do prześle na priv hasło!

Pawel_k 16.03.2003 09:06

zdaje sie ze mamy tutaj "prawidlowosc helpmana" :P tzn. user tworzy sobie drugie konto aby zastartowac na nowo na forum :D
dotychczas poza wiadomym userem (tzw. precedensem :P) prawdilowosc zaczela niedawno dotyczyc takze Yahola ;) widac przeszla teraz na /||\aster'a :fiu: kto bedzie nastepny, niewiadomo.... :P :cisza: :cisza: :cisza:

misz_masz 16.03.2003 07:24

No właśnie Master ciekawe kto następny w kolejce? ((

/||\aster 16.03.2003 04:31

Nie chce mi sie snoc wywyodow i domyslow kto to jest, ale jestem pewnien jednego ktos sobie robi tutaj jaja...
Moze niech \||/aster sie na ten temat wypowie, co do numeru gadu gadu to rownie dobrze ja sobie moge wpisac numer od sida.

INCOGNITO 16.03.2003 01:14

o jakies podejrzenia, niedomowienia ? to cos dla mnie :chytry: || :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:53.