![]() |
Cytat:
LOL JESZCZE PRIV Z POGROZKAMI buahahhahahaha ale sie boje... |
Cytat:
Co do podszywania to o ile wiem jest 2 Sniperow i co jakos nie bylo wielkiego halo... |
Cytat:
W akademi wojskowej, wykladowca mowi do studentow: -jak mnie spotkacie na korytarzu-salutujecie, -jak mnie spotkacie, po cywinemu, w tramwaju, to udajecie, ze mnie nie widzicie, bo jestem incoguto To tak a`propos usera; incognito :) |
Cytat:
LOL LOL LOL |
Cytat:
@\||/aster: jak ty podajesz ten sam nr. i inna date urodzenia tylko (dzien wczesniej:D)To co mozna myslec. @ALL:Ale Sid sie wkurzy! |
Cytat:
Nie chce mi sie tego komentowac, ale sami poczytajcie od poczatku co tutaj niektorzy wypisuja ... |
Cytat:
ten sam nr GG i data ur. (1 dzien wczesniej) chyba ze \I I/ = /I I\, wtedy nikt nie bedzie sie czepiac :P |
Cytat:
(( (( (( no comment! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak czytam te Wasze wypowiedzi i czytam...i się zastanawiam: z czego Wy robicie aferę ?? Po pierwsze: jeśli to jest nowy user ( \||/aster ) i "nasz" Master nie ma do niego pretensji o podobieństwo "nickname", to na cholerę się czepiacie, po co w ogóle się odzywać w tym temacie ??? Po drugie: jesli to jest ten sam "nasz" Master, to także po cholerę się czepiacie, a jak inni mają dwa nickname, to nikt się nie czepia ??? Powyższy tekst skierowany jest również do Moderatora - wiadomo którego... Druga sprawa - apropos nowego user'a INCOGNITO - pięknie go przywitaliście, nic tylko się za Was wstydzić... :blee: |
Do moderatorów:
Proszę o usunięcie lub założenie kłodki na ten topic,zeby dalej czegos takiego nie bylo. |
Cytat:
Tylko podobno chciales wiedziec wiec wiesz, ze to nie twoj interes po co mi dwa konta, a wiec w czym problem, uwazam ze ten topic powinien zostac otwarty, dlaczego bo nie narusza regulaminu jezeli narusza to pokazcie mi w ktorym miejscu... |
no wiem ze nienarusza ale nie chce zeby tak odpowiadano do mnie.
/||\aster albo \||/aster nie chce sie klócic!:cisza: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:17. |