![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Bardzo prosze o pomoc, problem z Win2000, wejdźcie
Witam
![]() Bardzo prosze o pomoc w poniższej sprawie. Kumpel prosił mnie o przeinstalowanie systemu z Win98SE na Win2000. Już podczas instalacji wystąpił bardzo dziwny problem bo nie chciał sformatować partycji na NTFS, ale wkońcu poszedł. Po zainstalowaniu 2000, system ładuje sie ok. 10 minut, po załadowaniu chodzi jak żółw ![]() ![]() ![]() Sterowniki do płyty pobierałem ze strony ECS'a (te same są na stronie Intel'a), do grafy z płytki do niej. DMA włączyło się samo po zainstalowaniu Intel Ultra ATA Storage Driver i nie możliwości nawet zmienienia na PIO, żeby sprawdzić. Sprawdzałem w Windzie czy nie ma jakiś konfliktów sprzętowych i nic Konfig to: Płyta główna: ECS P6ISA-II na chipsecie Intel 815 Procesor: Intel Celeron 1GHz Pamięc: 256MB SDRAM Grafika: GeForce 2 MX 400 Muzyczna zintegrowana z płytą Bardzo proszę pomóżcie. Jutro ok. 13 ide dalej walczyć, więc jak ktoś coś wie dlaczego tak się może dziać będę bardzo wdzięczy o szybkie odpowiedzi ![]() Ostatnio zmieniany przez raptor123 : 15.11.2003 o godz. 00:14 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|