![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ataki w Sharm El Sheikh w Egipcie
Co się na tym swiecie dzieje? Żeby robić ataki terrorystyczne we wlasnym kraju by odgonic turystow to wariactwo. Byłem 2 lata temu w hotelu ktory zostal "wysadzony" i zastanawiam sie jak ktos przszedl przez wykrywacz metali przy wejsciu? Dzisiaj lece do Tunezji i z leksza sie boje.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mialam sie nie wypowiadac publicznie na forum, ale nie moge...
czy to zbliza sie koniec swiata?? zamachy terrorystyczne staja sie codziennoscia(dla mnie to strasznie przerazajace) ale przerazilam sie czytajac rowniez to: http://wiadomosci.onet.pl/1134941,11...,686,item.html
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Jak to się wszystko ogląda i czyta - to się człowiekowi niedobrze robi ...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
ten swiat juz jest do bani
![]() ![]()
![]() |
#8 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale teraz jest internet i latwo znalesc takie info....pozatym araby zaczynaja sie panoszyc po calym swiecie...bo na za duzo im pozwolono
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Byłem w Egipcie.
Znam ten hotel. Pracuje w branży turystycznej jak niektórzy wiedzą. LIPA - tyle w temacie. Ja znam taką wersje, że furgonetka z bombą staranowała bramę wjazdową i wbiła się w recepcje. Czy bać się podróżować do Egiptu? Na moje nie... bo nikt nigdy nie będzie wiedział-kiedy, co i gdzie. Bać tak się można bez końca. A Egipcjanie dobrze wiedzą jak ważne jest bezpieczeństwo i na prawdę wiele robią w tym celu. Egipt jest jednym z niewielu krajów turystycznych w którym poza hotelem czuje się niebezpieczeństwo otaczających nas ludzi itp. Kiedy jeździłem po Egipcie z ekipą TV jeździł z nami koleś z policji turystycznej z Uzim za marynarką tylko dla naszego bezpieczeństwa. Egipt jest krajem który oprócz dochodów z ropy czerpie dochody z turystyki. Smutne są dlatego te wydarzenia które się dzieją w tym trzeba to jasno powiedzieć "dziwnym" kraju bo kto tam był na pewno dziwił się nie raz pewnym obyczajom, zasadom. Pozatym co najważniejsze giną niewinne osoby - turyści, pracownicy, na czas wyginie także turystyka bo ludzie będą się bali tam jeździć, już się boją jak np. nasz Kizio. ![]() Ja niedługo lece na Dominikane w której jest podobna sytuacja jeśli chodzi o tereny poza hotelami bo to również biedny kraj a teraz to tam wogóle huragany szaleją... mam nadzieje, że wróce. ![]() pzdr [i]
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja o robieniu bomb uczylam sie na fizyce... wiec po co by mi bylo szukac takich informacji w internecie.. to ze cos sie umie to nie znaczy ze trzeba to wykorzystywac.. prawa??
ja dziwie sie tylko ludziom, ktorzy to robia.. wczoraj wracajac z pracy widzialam jak grupka chlopakow na srodku ulicy katuje jakiegos chlopaczka.. zareagowal jeden chlopak i zadzwonil na policje reszta ludzi stala i sie przygladala... nie rozumiem tego..tej znieczulicy.. ja wpadlam w panike bo niedawno przezylam podobna sytuacje z moim bratem..
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
chyba powoli kazdy kraj ma swoje 'cos' z terroru; Irlandia ma IRA, Hiszpania ETA, w Londynie metra wysadzaja, w Egipcie hotele, w Israelu kawiarenki i autobusy. O Iraku juz nie wspomne bo tam wybuchy to codzienna sprawa; jakby nie bylo jest tam wojna wiec raczej nikt z nas na wakacje tam nie pojedzie.
siedziec w domu i sie bac to tez nie rozwiazanie. wieksze szanse mamy na wypadek samochodowy w drodze na te nasze wakacje niz na atak terrorystyczny. trzeba zyc dalej. bawic sie tym co mamy. zycze wszystkim bezpiecznych i wesolych wakacji !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polska to inna bajka a polacy to dziwni ludzie
gdyny jakis arab (arabowie) dokonal(i) u nas zamachu to reszta by nie maiala zycia i uciekali by stad jak najdalej tak jak bylo z cyganami w moim miescie mimo ze zamachu nie zrobili
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no, od czwartku nasz forumowy "krecik" jest w Egipcie.. ciekawe jak zyje?
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
eee tam dwa razy nie beda klasc grzyba do jednego barszczu
![]() wiec Krecik bezpieczny |
![]() |
![]() |