![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 24.05.2002
![]() |
Ati 7500
Czy ktos ma ATI 7500,jesli tak czy moglby mi napisac jak sie sprawuje w grach ?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.03.2002
![]() |
Też zastanawiam się nad ta kartą (128MB RADEON 7500 DDR TV-OUT). Wczesniej myślałem również nad (128MB Geoforce 4Mx440 DDR TV OUT), lecz podobno to nie byłby dobry wybór.
A więc przyłączam się do pytania, jak się ta karta spisuje i bynajmniej nie chodzi mi tylko o gry. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Gość
|
Cytat:
http://www.sklep.age.pl/list.php?m_g...m_sort=m_nazwa Po kliknięciu na konkretną kartę wyświetlą się informacje o niej. Przy okazji porównaj ceny
|
|
|
|
|
#4 |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
wydajnosc kiepska - testy znajdziecie w necie.
co do jakosci to wole gre 'mafie' na na moim radku 7500 ddr niz gf2ti prolinka - odpalilem na tym gf i jakos mnie nie zadowolila pzdrwm Nikita_Bennet
|
|
|
#5 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.03.2002
![]() |
Cytat:
Przykładowo jeśli pojawią sie gry obsługujące 128Mb na karcie, to czy wtedy będą się lepiej prezentować na takim Radeonku ze 128Mb, czy na grafice za te samą cene (w domyśle lepszej jakości), ale z 64Mb? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
jesli nie idzie o wydajnosc to warto
Cytat:
co do tych 128 mb to nie wiem. jak dlugo bedzie choidzic - nie wiem - ja mam mojego juz od 22 lutego i dziala jak trzeba (za wyjatkiem zabawy z tv ale to chyba juz rozwiazane) co do wyboru midzy jakim gf4mx to ja obstaje za swoim radkiem - jest lepszy za te kase pzdrm Nikita_Bennet
|
|
![]() |
|
|