![]() |
;) no co ty.. :P
|
ale sie ludzia napalili na tą spaware !!
juz idzie 226zł ... a umnie w sklepie 195zł :P mam nadzieje ze tym tekstem nie popsuje popularnosci aukcji :P |
hehe cena + koszty wysyłki ;) ^_^
|
Nie, potem będzie zabawniej, ale nie zepsuje Wam i sobie zabawy i nie zdrzadzę co przygotowałem dla Was. :D
|
czy na tych 4 dniach sie skonczy ?
|
no to SAYAN zaczyna zabawe :P
|
OK, dzieki, juz chyba wszystko jasne :)
|
Zerknij do regulaminu.
|
U mnie dziala...:)
A tak z ciekawosci: czy w aukcjach beda mogly brac udzial osoby niepelnoletnie? |
Wygląda na to że wszystkie problemy zostały rozwiązane. Od tej pory na aukcje można się logować wykorzystując login i hasło z forum !!
Prosimy o sprawdzenie tego i wypowiedź. Im szybciej sprawdzimy tym szybciej uruchomimy :) |
Nie wiem czy to jest istotne ale w Outlook Express
Przy wyświetlaniu wiadomości nie wyświetla prawidłowo polskiego ś i ą w częściach chyba sztampowych: Cytat:
nazwisku nie. Pozdrawiam |
Wojtek, jak tylko pojawi się na głównej stronie element któego nei można przeoczyć :) to będzie znaczyło że aukcja rozpoczęła się na poważnie :) Śledźcie stronę jutro, bo to już ... :)
|
Szkoda :'( :'(
Myślałem że to na poważnie :buu: :buu: :buu: cena sklepowa (nie najtanszy sklep): NAGRYWARKA CDRW MSI MS-8352 52/24/52 BOX N:184.43zł B:225.00zł Pozdrawiam |
Zaraz poprawię.
|
Przy rejestracji jest coś powalone bo się pyta 2 razy o województwo
a dopiero po otrzymaniu potwierdzenia zorientowałem się ze chodziło o kraj a i tak wyszło śmiesznie bo nie wiedziałem co wpisać. Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:36. |