![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.06.2004
![]() |
aukcje na eBay
Witam,
byłem na stronie aukcji internetowych eBay. Znalazłem tam kilka ciekawych rzeczy. Czy ktoś z Was kupuje na tych aukcjach?? Jeśli tak, to niech ktoś mi wytłumaczy jak tam się zamawia. Jak przesłać pieniądze. Ile kosztuje przesyłka i czy dla europejczyków są jakieś specjalne zasady? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Porównaj z allegro ![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
A tu na temat płatności: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=37292 No i oczywiście język obcy!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
na eBay kupuje i sprzedaje juz od trzech lat. do dzis jestem z moich aukcji zadowolony. od laptopa do bryloczka; wszystko doszlo w jak najlepszym stanie. sprawdzaj tak zwany 'feedback' jesli nie maja 100% pozytywnego to przejrzyj sobie co sie dzialo. czasami 'feedback' jest nizszy przez jakiegos dupka ktoremu nigdy nie dogodzisz, ale czasami tez mozna sie efektywnie pozbyc klopotu i kiepskiego sprzedawcy.
nie wiem ile jest prawdy w tym co pisali o alegro i ceglach w paczkach, ale na eBay tego napewno nie bedzie. pisze to smialo bo w stanach przeszly rozne prawa specjalnie pod internetowe aukcje by zabezpieczyc kupujacych. tak jak pisali koledzy, sprawdz tez czy wysylaja do polski, i jesli nie pisza to przed koncem aukcji zapytaj ile taka wysylka kosztuje. wielu sobie dorabia wysylka. popularnym serwisem platnym jest PayPal.com podajesz tam numer karty lub konta bankowego i przez nich placisz za aukcje. jest to bardzo sprawdzony i bezpieczny sposob. maja wiele bajerow jak np. jesli nie dostaniesz przesylki to mozesz dostac zwrot kasy. oczywiscie osoba sprzedajaca musi miec tam konto, co tez chroni kupujacego bo sprzedawca jest sprawdzany. shuma02 Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 17.08.2004 o godz. 04:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|