![]() |
przemo_one & kraluk - piszecie, że chcecie, żeby został ale zagłosowaliście na to żeby został zmieniony ;) ... eeee... czepiam się :D ;) :fiu: 8)
|
widac pisza co innego robia co innego ... a jeszcze inni z przekory glosuja na zmiane ... co za zycie :blee:
pozdr |
dobrze, ze na dwie rece nie glosuja ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
on jest za zmiana ;) a kraluk... ehh... no comment :D a moje zdanie jest takie, ze avatara nie ruszac i juz :cisza: |
Cytat:
Cytat:
może chodziło o "powinien być ... zmieniony" ??? ... zresztą mniejsza o to ;) :piwo: |
avantarek jest po to zeby latwiej kojarzyc uzytkownika, wiekszosc z nas to wzrokowcy.
moze zostac, przyzwyczailem sie do niego, a co do "męskich szwinistycznych świń" to zapytalem znajoma, czy ja to jakos razi odpowiedziala, ze kto chce zobaczyc rybke ten widzi rybke, a kto chce zobaczyc ci*ke, to widzi ci*ke, i juz. :D mnie nie przeszkadza, widac juz, ze wynik sondy chyba juz dosyc latwy do przewidzenia. chociaz powinno byc gwoli obiektywizmu rowniez "bez roznicy" (mr_spok ok!). wiec nie glosuje, ale chcialem sie wypowiedziec ;) |
Cytat:
;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
...::Update::... Zwracam honor przemo_one ;) :D :piwo: |
Nie Nie I Jeszcze Raz Nie !!!!!!!!!!!!!!!
|
Jestem zdania, ze kazdy moze miec tam co mu sie podoba, chyba ze lamie tym prawo.
...a ze kilku z mlodziezowki Ligi Polskich Rodzin sie buntuje, to juz ich sprawa ;) |
... też jestem tego zdania ... po co robic aferę z powodu avtarka ... to jest każdego indywidualna sprawa co tam sobie zamieści ;) :spoko: :piwo:
|
wszystkie rybki mają cipki.....;) Nie przeszkadza mi wogóle ;)
|
aha, przypomnialem sobie :)
Jakis czas temu, do mojego avatarka tez sie czepial ktos, nawet mi grozil z tego powodu - ":boks:" :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:55. |