![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
LOL.. ales zes leniwy.. pewnie nawet w sreberka nie chce Ci sie juz zawijac... ^_^
Ja swojego musialem pod Photoshopem robic.. 7 warstw, troche efektow.. no i wyszlo :) Jestem zadowolony. |
Cytat:
aleeeeeee mi sie nieeee chceeeeee ;) hehe, ostatnio mam takiego lenia, ze shok, nawet po browara nie chce mi sie wychopdzic ;) |
Cytat:
|
taaaaaaaaa, a swistak siedzi i zawija :P
a propo mojego avatarka, tam pod spodem byl napis "***ac te sreberka" ale sie juz nie zmiescil :'( |
Ja tam lubie swoj wlasny.. bo wlasnorecznie zrobiony.. a troche mi to zajelo :) Wiec jak tu go nie lubic?
|
Cytat:
hehe, wiesz..... to slowo miedzy "www" a "pl" jakos mnie zniecheca do odwiedzenia tej stronki :P |
swojego zrobilem sam - nie znizylbym sie do uzywania avatara ktory ma mnie niby okreslac gdybym go sciagnal skads - ten jest MOJ i tylko MOJ - wskanowalem, przerobilem i poprawilem kazdy jego pixel...
inna sprawa ze sam bez skanera bym go nie narysowal bo to jest cos czego nigdy i w zadnym stopniu umiec nie bede... |
Oto chodzi najlepiej iec kultowego avatara ja swojego mam ze strony www.satan.pl
|
ja tez mojego nigdy nie zmienialem, jak i podpisu
|
nigdy nie zmienialem - to co mam w podpisie i w sygnaturce wpisalem drugiego dnia po rejestracji - tego nie zmienie...
Hit Me If You Can... |
no dobra, ale moj swistak jest NAJSYMPATYCZNIEJSZY!!! :P
|
Re: Re: Re: Re: Re: Avatarki
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Avatarki
Cytat:
|
Re: Re: Re: Avatarki
Cytat:
pozdrawiam:) |