![]() |
panowieeee
nie trzeba wyjerzdzac za granice zanim wybierzesz kierunek studi***243;w chwile pomysl czy polibuda to jest to o czym marzysz. jakis kierunek humanistyczny tez jest ciekawy. na przyk***322;ad psychologia - polecam lub bibliotekarstwo ;) |
ja studiowalam na polibudzie na wydziale mechanicznym, bylo tam duzo glupiutkich dziewczynek:)
|
Witam :piwo:
Cytat:
Co do tematu. Ja kończyłem PG, ale takich panienek tam nie widziałem (nie chodzi o wygląd, bo tutaj nasze dziewczyny są ładniejsze, ale o zachowanie), a wcale od zabawy nie stroniłem. Może trzeba było mieszkać w akademiku, bo opowieści krążyły różne, ale sądzę, że raczej dalekie od prawdy. Od mojego opuszczenia murów uczelni minęło już co prawda kilka lat i sytuacja mogła się zmienić, jednak to mało prawdopodobne. Tego typu osobistości owszem spotykało się choć nieco w innych miejscach ;). Przyznaję, że widywałem czasami styl nieco "uliczny" (bez obrazy dla pań) ale akurat ja zawsze lubiłem jak hormony pracują || , obecnie z wiekiem spojrzenie na wygląd mi się zmodyfikowało i bardziej podobają mi się kobiety dojrzałe w stylu biurowym :). pozdrawiam |
ja tez nie mieszkalam w akademiku,ale to co slyszalam co sie tam czasami dzieje to ... nie bede sie wyrazala aby kogos nie urazic.
ja wytrzymalam ok. roku, musialam przerwac ze wzgledu na zdrowie. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
chyba zaczn***281; stara***263; si***281; o wiz***281; studenck***261; do USA - na nauk***281; nigdy za p***243;***378;no :)
|
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...wienczenie.jpg
widzicie t***281; bab***281; z dwoma pochodniami? (przepraszam, ale nie pami***281;tam kto to ma by***263;) legenda g***322;osi, ***380;e jak Politechnik***281; Warszawsk***261; opu***347;ci jaka***347; dziewica te pochodnie zap***322;on***261; prawdziwym ogniem || |
:hahaha:
|
jak studiowa***322;em na AGH to kr***261;***380;y***322;a legenda, ***380;e jak AGH opu***347;ci jaka***347; dziewica to Staszic przewr***243;ci kartk***281; w ksi***261;***380;ce czy co***347; podobnego ;)
|
@ed
:haha:, dobre ... Muszę jednak naświetlić o czym my tutaj mówimy. Nie chodzi o utratę dziewictwa, w zaciszach akademickich pokoi, bo to jest zupełnie normalne. Mówimy tu o mitach codziennych orgii, obnażaniu na każdym kroku i ogólnym, totalnym, upadku wszelkich hamulców i obyczajów typowo w amerykańskim stylu. pozdrawiam |
na razie mamy przerwę od nauki :sciana:
wiadomo czemu k***a |
no złota łopata... a z pierwszego posta link i grafiki dawno wygasły więc się można tylko domyślać co tam było...
|
Cytat:
k***a w zwiazku z tym napijmy się :drinking: |
Napić się trzeba. Na trzeźwo tego się ogarnąć nie da.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:59. |