![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
linki edonka i prosba o sciagniecie czegos
Mam dosc nietypowa prosbe skierowana do osob o w miare szybkim laczu lub stalym laczu ktorzy sa obyci i maja jakis tam rating w edonkeyach i itp.
Chodzi o sciagniecie 22 lub 26 odcinkow (kazdy po ok 150 mega) japonskiej mangi Ghost in the shell probowalem sam to sciagnac ale dobija mnie psychicznie transfery jakie osiagam w tych programikach - na prawde mnie to trafia - niestety nie moge nigdzie indziej tego znalezc chodzi konkretnie wersje bez angielskich napisow - ktore ktos "madry" powpierniczal do filmu bede ogromnie wdzieczny - oczywiscie zaplace za ewentualne nagranie i wyslanie plytek lub tez odwdzieczne sie namiarem na pewnego malego ftpika ![]() lub jakies inne formy rozliczenia - chyba ze ktos ma dla mnie jakis pomysl jak to sciagnac w miare szybko - i zeby mnie przy tym jasny szlag nie trafil na tej stronce znajduja sie linki do tych odcinkow http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=790 za kazdy rodzaj pomocy jestem z gory wdzieczny
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Witam juz sie ciagnie jak dojda wszystkie do konca to dam znac
pozdr |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
Hey mam juz wiekszosc
tych odcinkow sciagamy to od dawna (mam nawet zwiastun drugiej czesci filmu!! ) tyle ze roznie to bywa z tymi napisami angielskimi, znaczy ze sa gdzieniegdzie bo jak sciagalismy to nie bylo innych wersji
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
A tak swoja droga to serial jest zajefajny ma klimat!! aha i jestem tez z Dolnego Ś. jakby co
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Majonez, a czytasz czasami PW?
![]() pozdrófka
|
|
|
|
#6 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Malo prawdopodobne ![]() I nie czyta i nie odpowiada ![]() Ps: jest jeszcze mozliwosc, ze nie dochodza ale to nie Poczta Polska
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
![]() BTW masz jakieś wieści o drugim sezonie gits'a? zdpbyłem tez alles krótkie historyjki o ty ch pająkowatych robotach tachi.... cośtam niezłe sąpozdro
|
|
|
|
|
#8 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
jisas wybaczcie
ale ostatnie kilka dni troche swietowalem i mialem kolo w sobote te cholerne pm nie wyskakuja mi juz jak wchodze na forum ![]() cana juz sie z toba kontaktuje ![]() ja wlasnie sciagam z dc te odcinki bez wbudowanych ang napisow ale prawie nikt ich tam nie ma - pojedyncze osoby wolfdog - dzieki za podjecie sie tego - zobaczymy co z tego wyjdzie bo prawdopodobnie dorwe to tez z innego zrodla ale poki co nie przerywaj ![]() JacoM - z napisami ang to ja mam juz wszystkie 26 ale strasznie draznia mnie te napisy - jezeli chcesz to moge ci udostepnic to co mam yahol - jak nie czyta jak nie czyta ja ci dam i czyta i odpowiada tylko czas odpowiedzi bywa rozny ^_^mam tez te historyjki tachikoma special razem z napisami ![]() jak ktos chce to takze moge dac namiar jeszcze sie odezwe ![]() szybciej tym razem
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Łaskobójca
![]() |
jak mnie pamięć oczeta nie mylą to to bezhardsubowce są
![]() pozdro