![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Program graficzny
Witam, szukam jakiegos programu graficznego, ktory umozliwilby mi swobodne operowanie kilkoma obrazkami (zdjeciami) na okreslonej przestrzeni. Troche zawile to zdanie, dlatego wyjasnie dokladniej. Np w Adobe Photoshop moge jedynie (chociaz pewny nie jestem, ale nie znam tego programu dokladnie) zajmowac sie jednym obrazkiem i obszar operacyjny jest jego wielkosci. Jesli chcialbym zrobic cos z innym zdjeciem, to jest to juz jakby osobne okno. A ja chcialbym zrobic cos takiego, zeby na jednej przestrzeni moc umiescic kilka obrazkow, w roznych wielkosciach, roznych polozeniach i najlepiej jeszcze zachodzacych na siebie.
Chce zrobic takie male portfolio swoich zdjec w formie elektronicznej i w glowie mam pewien pomysl, ale nie wiem wlasnie, w jakim programie moglbym go zrealizowac. Wydaje mi sie, ze PageMaker umozliwial cos takiego, ale nie mam teraz do niego dostepu, wiec szukalbym raczej czegos innego. Najlepiej darmowego (tudziez shareware, nie zalezy mi na zadnych zaawansowanych funkcjach) i niewiele zajmujacego, zebym mogl go sobie od reki sciagnac z internetu (przez niewiele rozumiem okolo 5, gora 10MB. 20 - 30 to troche za duzo). Jesli znacie cos takiego i moglibyscie mi podpowiedziec, bylbym wdzieczny ![]() Pozdrawiam
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|