Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Bagiński "Sztuka Spadania" (https://forum.cdrinfo.pl/f5/baginski-sztuka-spadania-43533/)

smolik 29.11.2004 01:54

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
A widzisz mój komentarz ? Na mułku mam xsywke --=[ KarolluZ ]=-- PL. a Tak na marginesie jaką Ty masz xsywke i jak mogę konkretnemu userowi przyporządkować slot ? W ustawieniach muła włączyłem Pawcio slots i coś w stylu Brandwitch...bla bla bla..on focus.... coś w tym stylu i ustawiłem cyferke 2. Czy to to ? Aktualnie muł działa na profilu brejdaka a mi nie chcę się tam zaglądać ;) , a z miłą chęcią przydzielił bym wam slota :)

szczerze powiedziawszy to nie wiem jak będzie u ciebie. Ja mam emule Plus
i u mnie klikam na użytkownika i dodaje do znajomych i na tym sie kończy.
Nick taki jak na forum :)

Ziele 29.11.2004 01:51

Ja widze... jest jeszcze jeden oprócz twojego i mojego.

na której jesteście pozycji w kolejce u mniego ? mi nic nie pokazuje.. nawet ze jest pełna. Chyba sie nie dopcham.

KarolluZ 29.11.2004 01:37

Cytat:

Napisany przez smolik
BTW: widze was chlopaki macie u mnie sloty :piwo:

A widzisz mój komentarz ? Na mułku mam xsywke --=[ KarolluZ ]=-- PL. a Tak na marginesie jaką Ty masz xsywke i jak mogę konkretnemu userowi przyporządkować slot ? W ustawieniach muła włączyłem Pawcio slots i coś w stylu Brandwitch...bla bla bla..on focus.... coś w tym stylu i ustawiłem cyferke 2. Czy to to ? Aktualnie muł działa na profilu brejdaka a mi nie chcę się tam zaglądać ;) , a z miłą chęcią przydzielił bym wam slota :)

smolik 29.11.2004 01:29

Cytat:

Napisany przez Ziele
...i mam środkową część. Mam nadzieje że ktoś zassa teraz początek to się uda podejrzeć.

U mnie też sie troche ruszylo ale co z tego skoro do tego kolesia co ma calość chyba sie nie dokopie.
BTW: widze was chlopaki macie u mnie sloty :piwo:

Ziele 29.11.2004 01:00

...i mam środkową część. Mam nadzieje że ktoś zassa teraz początek to się uda podejrzeć.

KarolluZ 29.11.2004 00:29

Cytat:

Napisany przez Ziele
Mi też nie odpowiedział. Udało mi się pobrać ostatnią część... spróbuje ją podejrzeć

ja mam kawałek środkowej części... ale nie można czegoś podejrzeć jak nie ma się początku... na chwile obecną mam 5 mb :D ale wypas...

Ziele 29.11.2004 00:12

Mi też nie odpowiedział. Udało mi się pobrać ostatnią część... spróbuje ją podejrzeć

smolik 28.11.2004 22:56

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
... edit: stan obecny to 465 kilo :D

Ja mam całe 453 kB, próbowałem pogadać z tym kolesiem co ma całość ale zero odzewu. Pozostaje czekać.

KarolluZ 28.11.2004 18:06

Jak ktoś coś zasyśnie to niech da znać... u mnie teraz na mułku 5 0sób ma jakiś kawałek z czego tylko jedna całość. Dałem w sumie jakiś komentarz do pliku i jest to narazie jedyny komentarz jaki mam do tego pliku. Pomimo iż muł działa mi na łączu radiowym od 8 rano do 24 wieczorem to udaje mi sie na highid i razorbacku2 zassać przez tyle czasu kilka kilo. Niestety cały plik musi mieć więcej osób. Z drugiej strony ciekawe czy Bagiński nie popracowałby nad czymś pełnometrażowym... Chociaż zobaczcie ile czasu tworzył katedre a po jakim czase ukazała się "sztuka spadania". Chyba jednak teraz ktoś mu pomagał albo miał lepszego kompa do renderowania grafiki :).

edit: stan obecny to 465 kilo :D

shuma02 28.11.2004 16:21

na DC++ widze ze nazywaja to rowniez "Fallen Art", ale wydaje mi sie ze "Sztuka Spadania" poprawnie przetlumaczona to "Art of Falling" albo "The Art of Falling"...

Ziele 28.11.2004 14:49

na emulu też jest coś w okolicach 150MB ale ta którą próbuje ściągnąć ma 350MB

Piotr4s 28.11.2004 13:26

Ja znalazłem coś na DC++. Zajmuje trochę ponad 140 Mb.

Ziele 28.11.2004 13:25

Jest 8 źródeł z czego jadna ma całość a 3 po jednej części. Nie zdziwiłbym sie jakby sie okazało ze to fake. Przekonam się jak ściągne początek.

smolik 28.11.2004 13:12

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
Dzęki za info..zaraz lukne.... mam nadzieje że to będzie to....

Daj znać jakie są wyniki luknięcia :mruga:

KarolluZ 28.11.2004 03:19

Cytat:

Napisany przez smolik
Jest na mułku chyba pełna wersja bo waży 350 MB.

Dzęki za info..zaraz lukne.... mam nadzieje że to będzie to....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34.