![]() |
Cytat:
Ten kolega tez kiedys zagrywal sie w Balls of Steel wiec moze uda mi sie go przekonac :jupi: A Kiss Pinballa mam, kosztowal w sklepie 20 zlotych wiec bez wahania sobie kupilem. Jednak musze przyznac, ze nie spodobal mi sie za bardzo. Moze dlatego, ze najwieksza jego zaleta (dla wiekszosci osob) czyli muzyka mi kompletnie sie nie podoba (nie ten gatunek). A i stoly jakos nie umywaly sie do tych w BoS. Ale i tak sie ciesze, bo widze, ze Ci ludzie nie zaprzestali robienia nowych pinbali, z czym kiedys sie odgrazali. To dobrze. W koncu kiedys byl to moj ulubiony gatunek gier i znowu moze tak byc :spoko: |
paczka dotarla, dzieki :piwo:
i znowu jak z duke, jeden plik mial inny rozmiar :blee: PS. bylo sobie ps - bo za pozno napisalem ;) |
mam jeszcze ostatnia prosbe :)
moglbys mi podeslac plik BOS.exe oryginalny, bo mam crackowanego BOSa i nie moge patcha zainstalowac :( walnij ten plik WinRarem3 max kompresja (z 500KB bedzie zajmowac ;) ) :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
Ilość załączników: 1
no tak, teraz ja mam same problemy z ta gra. Uruchomic mi sie juz udalo (w odpowiednim trybie zgodnosci ;) ), ale co z tego, skoro juz zaden stol sie nie wlaczyl. A oto, co sie pojawia
Masz pojecie, co to moze byc i co ewentualnie z tym zrobic??? |
a na zmiane z poprzednim wyskakuje rowniez to
ps. 300-setny post :spoko: |
hmmm, nie wiem, czemu ten drugi sie nie wczytal, sprobuje jeszcze raz
??? |
Cytat:
moze trzeba wylaczyc kompozycje ??? |
Cytat:
|
Dziala!!!
No, juz dziala :jupi: :jupi: :jupi:
Wystarczylo zainstalowac tego nowego patcha i wszystkie problemy zniknely jak reka odjal :spoko: |
Witam - mam taki sam problem :(
czy ktos moglby mi wyslac oryginalny exe z "jaj.." bo niestety bez tego niewgram patha :( a bez patha niepogram dlugo na stoliku z ksieciem :blee: mail w podpisie :P |
Cytat:
|
Cytat:
:jupi: :jupi: wszystko dziala :jupi: :jupi: duke 4 ever :cool: |
Cytat:
A ja kurcze musze sie rozegrac, bo nie moge zrobic wiecej niz 500milionow na stole diuka. I pomyslec kurcze, ze kiedys robilem prawie 2 miliardy :( |
Cytat:
chyba zartujesz :-o |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:29. |