Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Bandyci na ulicach (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bandyci-ulicach-59889/)

Pawel_k 17.12.2005 19:46

archiwum x ;)

epol 17.12.2005 20:37

Cytat:

Napisany przez mr_spock
pewnie ktos rzucil porcelanka, male - trudno znalezc, pewnie nawet do srodka nie wpadla; efektywne - widac na zalaczonym obrazku

Porcelanka? Tzn?

joujoujou 17.12.2005 20:38

Cytat:

Napisany przez epol
Porcelanka? Tzn?

Kawałek izolatora ze świecy zapłonowej, bardzo twardy materiał. :)

epol 18.12.2005 12:49

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Kawałek izolatora ze świecy zapłonowej, bardzo twardy materiał. :)

Aha

pykson 18.12.2005 16:00

nic wesolego
musialo glosno rabnac, pewno sie niezle mama wystraszyla

tez stawiam na porcelanke - widzialem toto w akcji, dziala naprawde

ewentualnie moze to wycieraczka tylna, przy wymianie piora czasem uszkodzona zostaje szyba... :D

Morris 18.12.2005 22:08

Dołączę się do dyskusji.

Miesiąc temu gdy zszedłem do auta zauważyłem, że tylna wycieraczka jest odgięta. Gdy wysiadałem z samochodu pod sklepem, zauważyłem że... nie mam przednich. Kupiłem pierwsze lepsze w smarkecie (mimo oznaczenia, że do tego samochodu, okazały się za duże).

A teraz pytanie-zagadka:
Czy może ktoś mi wytłumaczyć na jakie licho komuś moje przednie 5-letnie wycieraczki?

oddwor 18.12.2005 22:15

Cytat:

Napisany przez Morris
Czy może ktoś mi wytłumaczyć na jakie licho komuś moje przednie 5-letnie wycieraczki?

Na 10-letnie szyby ;)

andrzejj9 18.12.2005 22:46

Cytat:

Napisany przez Morris
Dołączę się do dyskusji.

Miesiąc temu gdy zszedłem do auta zauważyłem, że tylna wycieraczka jest odgięta. Gdy wysiadałem z samochodu pod sklepem, zauważyłem że... nie mam przednich. Kupiłem pierwsze lepsze w smarkecie (mimo oznaczenia, że do tego samochodu, okazały się za duże).

A teraz pytanie-zagadka:

Oprócz złodziei dla zysku jest jeszcze jedna grupa - wyjątkowych dupków, którzy robią komuś szkodę na złość - a po prostu, żeby miał problemy. Innymi słowy - szumowiny pierwszej kategorii..

Yarozelsky 18.12.2005 23:52

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Oprócz złodziei dla zysku jest jeszcze jedna grupa - wyjątkowych dupków, którzy robią komuś szkodę na złość - a po prostu, żeby miał problemy. Innymi słowy - szumowiny pierwszej kategorii..

Ja do takich 'wyjatkowych dupków którzy robią komuś szkodę na złość ' zaliczam kolesi ktorzy ostatnio czesto nawiedzaja moje osiedle , wracajac narąbani w nocy z imprezki wywracaja wszystkie smietniki na ulicy :bicz: czasami taki smietnik ląduje 10cm od samochodu ,nie wiem czemu to ma służyć ??? może w ten sposób demonstruja swoja siłe i czuja sie bardziej dowartosciowani :idea:

REi 19.12.2005 00:26

Rekompensuje im to kompleks malego penisa? :D

U nas ostatnio kontenery na papier palili - co miasto podstawilo nowy to po paru dniach gdy sie napelnil ktos go podpalal. zainstalowali kamerke na Drzewie (sam o tym nie wiedzialem ale ogloszenie potem do klatki dali) i zlapali s****... lacznie miasto stracilo cos kolo 2,5 tys (czy 25tys ??? nie mam pewnosci) pln a to juz przestepstwo i grozi im wiezienie - co jak i dalej z nimi to nie wiem.

roman01 19.12.2005 07:52

Jeśli chodzi oszybce mogla byc gdzie pod uszczelka nawet nadpeknieta wystarczy 2-3 milimetry, i z niskiej temperatury po prostu rozpadla sie w mak. Sam osobiscie widzialem ze tak sie stalo w maluchu. wysylam do podrecznika fizyka --> rozszerzalnosc termiczna materii

ed hunter 19.12.2005 11:11

Cytat:

Napisany przez roman01
Jeśli chodzi oszybce mogla byc gdzie pod uszczelka nawet nadpeknieta wystarczy 2-3 milimetry, i z niskiej temperatury po prostu rozpadla sie w mak. Sam osobiscie widzialem ze tak sie stalo w maluchu. wysylam do podrecznika fizyka --> rozszerzalnosc termiczna materii

zgadza się, tylko, że w tym przypadku pierwotna dziura była raczej na środku.
teraz na spokojnie to nie wiem, czy to ktoś walnął czymś (70% że tak), czy sama strzeliła np. od ogrzewania i różnicy w rozszerzaniu się...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54.