![]() |
archiwum x ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nic wesolego
musialo glosno rabnac, pewno sie niezle mama wystraszyla tez stawiam na porcelanke - widzialem toto w akcji, dziala naprawde ewentualnie moze to wycieraczka tylna, przy wymianie piora czasem uszkodzona zostaje szyba... :D |
Dołączę się do dyskusji.
Miesiąc temu gdy zszedłem do auta zauważyłem, że tylna wycieraczka jest odgięta. Gdy wysiadałem z samochodu pod sklepem, zauważyłem że... nie mam przednich. Kupiłem pierwsze lepsze w smarkecie (mimo oznaczenia, że do tego samochodu, okazały się za duże). A teraz pytanie-zagadka: Czy może ktoś mi wytłumaczyć na jakie licho komuś moje przednie 5-letnie wycieraczki? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rekompensuje im to kompleks malego penisa? :D
U nas ostatnio kontenery na papier palili - co miasto podstawilo nowy to po paru dniach gdy sie napelnil ktos go podpalal. zainstalowali kamerke na Drzewie (sam o tym nie wiedzialem ale ogloszenie potem do klatki dali) i zlapali s****... lacznie miasto stracilo cos kolo 2,5 tys (czy 25tys ??? nie mam pewnosci) pln a to juz przestepstwo i grozi im wiezienie - co jak i dalej z nimi to nie wiem. |
Jeśli chodzi oszybce mogla byc gdzie pod uszczelka nawet nadpeknieta wystarczy 2-3 milimetry, i z niskiej temperatury po prostu rozpadla sie w mak. Sam osobiscie widzialem ze tak sie stalo w maluchu. wysylam do podrecznika fizyka --> rozszerzalnosc termiczna materii
|
Cytat:
teraz na spokojnie to nie wiem, czy to ktoś walnął czymś (70% że tak), czy sama strzeliła np. od ogrzewania i różnicy w rozszerzaniu się... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54. |