![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
foobar2000
witam
czy jest spolszczenie do foobara?? pozdrawiam, Marcin |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Z tego co mi wiadomo to nie. Tam się operuje dość fachowymi nazwami więc i tak do spolszczenia byłoby myślę z 30% programu. Hmmm, w sumie polskie nazwy byłyby jeszcze bardziej "zrąbane" od angielskich
![]() pozdrowienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
nie spotkalem sie
poozdroo ![]()
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie bylo
nie ma nie bedzie nigdy pozwole sobie sparafrazowac autora programu - to NIE jest program dla MAS, do jest program dla MNIE, wszystkie teksty sa wpisane na sztywno w kod programu i nie mam zamiaru tracic czasu na zmiane tego stanu rzeczy. Ludzie uczcie sie jezykow. koniec cytatu. o ile to mi sie podoba, to to ze nie powstanie foo na linuxa podoba mi sie juz mniej.. ale wolna wola autora programu
![]() |
![]() |
#5 |
Ave Che!
Data rejestracji: 03.01.2004
![]() |
Przeciez foobar i tak ma okrojony do minimum interfejs, a zwykly uzytkownik powinien sie kapnac
![]()
In Trance We Trust OS: Microsoft***174; Windows***174; NT 5.0.2195 Professional SP4 PL // browser: Mozilla Firefox 1.0 PL // burner: LiteOn LTR-52327S // cd-rom: LG CRD-8482 Ostatnio zmieniany przez Jęzor : 20.06.2004 o godz. 22:23 Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ave Che!
Data rejestracji: 03.01.2004
![]() |
moj "zwykly uzytkownik" tam nie zaglada
![]()
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Jak nie rozumiecie tego programu i nie wiecie do czego on naprawdę służy to po co się męczycie? Zainstalujcie sobie winampa albo innego "playera"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2005
![]() |
Ciekawe. Zrobił go Polak, a nie potrafił przełożyć na polski swojej idei programu.
Oj mądry Polak po szkodzie, oj mądry. Jeśli robi freeware dla ludzi to siwtnie, chwała mu za to. Freeware jednak można łatwiej ugryźć jak jest w ojczystym języku. Kłania się marketing a nie inżynieryjne, buńczućzne słowa o elicie używającej ten program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tlumaczenie w niczym nie pomoze, w dodatku moze tylko zagmatwac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
używam autocad'a i wiem coś o tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2005
![]() |
Skoro jest to tak skomplikowane slownictwo, to to, ktore da sie zrozumiec, by juz pomoglo, gdyby zostalo przetłumaczone. Oczywiscie nie bedzie, bo jak czytalem na stronie foobara, tworcy sie nie chce zrobic uklonu w strone POlaczkow, a ponadto jest to technicznie niewykonalne (klopoty z wniknieciem w program w celu podmiany slow). Ja cholera nie mowilem, ze nie ma byc angielski, tylko ,ze chcialbym, by mial nakjladke jezykową. Nie ma i nie bedzie? OKe, Okej.
To moze ktos napisze ksiazeczke z serii ćwiczenia w Helionie, to kupie za 10-15 zl i bede analizowal angielskie menu i naucze sie foobara. Niejaki Easy CD Creator doczekal sie ksiazeczki - link ponizej: http://helion.pl/ksiazki/cweasy.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wiesz.. po pierwsze nie Polaczkow, bo wychodzisz na czlowieka z kompleksami, i to dosc zalosnymi
po drugie - nakladki jezykowej nie bedzie, bo program jest tak napisany, ze wszystkie te smieci tekstowe sa w kodzie, a nie na zewnatrz. naturalnie mozna miec pretensje do autora za krotkowzrocznosc, ale.. wolna wola autora. ja na jego miejscu po takich tekstach tez bym czasu nie tracil, bo po co i dla kogo? trzecia rzecz - jesli nie znasz tego slownictwa, to nawet ksiazeczka, zwlaszcza typu abc podstaw foobara nic ci nie da. bo trudno jest wyjasnic roznice miedzy rodzajami ditheringu komus kto ma zerowe pojecie obrobce sygnalow czwarta rzecz - do obslugi programu wystarczy podstawowa znajomosc angielskiego, jesli nawet tego brak, to coz.. piata rzecz - nie ma obowiazku uzywania foo ostatania rzecz - foo bardzo ladnie dziala w defaultowych ustawieniach i generalnie jesli czegos nie rozumiesz to sie do tego nie dotykaj. to nie jest program dla elity, bo podejrzewam, ze tutejsi uzytkownicy tez nie bardzo wiedza co to jest ATH czy noise shaping, ale jakos sobie radza. nie musisz wszystkiego rozumiec zeby tego uzywac jako odtwarzacza doobranoc
![]() |
![]() |
|
|