![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Dysk jest na Primary Master.
Na Secondary jest podpiety LiteOn LTR-52327S (master) i CD-Rom, ale nie pamiętam juz jaki Nie próbowałem instalować jeszcze raz całej windy, ale zaczynałem instalacje windy chyba z 8 razy, dopiero jak przyszedłem do siebie i sformatowałem dysk i pozakłądałem partycje to instalacja windy ruszyła. A grafa to PixelView GeForce 2 MX 400 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Przypomniało mi się jeszcze, że winda po załadowaniu zajmuje tylko 53 MB pamięci to mnie bardzo dziwi, ja i kilku innych ludzi odrazu po zainstalowaniu windy i wejściu do niej zajętość pamięci przez system osscylowała wokół 75-85MB.
Może mi ktoś jeszcze powiedzieć czy do chipów Intela jest jakać cała paczka tak jak do chipsetów VIA i nForce?? A jak nie to może które programy najpierw instalować (to lista ze strony Intel'a do chipsetu 815): Intel Ultra ATA Storage Driver Intel Codec Sound Driver Intel Chipset Software Installation Utility Intel Application Accelerator INF Update Utility Dzisiaj może zainstaluje WinXP Pro +SP1 i zobacze czy on nie lepej chodzi, może jakiś upgrade biosu. A co do biosu może mi ktoś podać jakiś dobry link do instrukcji jak to zrobić (ja updgradowałem bios u siebie ponad rok temu i nie pamiętam, a w Epoxie którego teraz mam robiłem to przez exeka) i prosze o obraz dyskietki systemowej do win98 Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|