![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Skad wziasc Emula???
Jak w temacie, przyznam sie nie szukalem, bo nie wiem od czego zaczac a nie chce za bardzo czasu tracic, a wiem, ze na tym forum dostane(chyba) linka.
Jeszcze jedno czy zloklalizowal juz ktos na Edonkey Hitmana2 i NHL 2003. Jak tak to bardzo bym prosil o podanie linka na privie, tego szukale ale nie znalazlem. Dzieki Pozdrawiam |
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
Jeszcze jedno pytanie wlasnie chce sciagnac NHL 2003 i dobra uruchomilem Emula mam serwery (sharereactor) nastepnie jestem polaczony chyba do ady(ma najwiecej plikow) i daje zeby mi szukalo NHL 2003 znajduje plik prawie 200MB exe jest ich chyba z 16 daje zeby sciagalo, wskakuje na liste ale ciagle widze tylko napis waiting co jest. I jeszcze jedno czy to jest fake czy nie?
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
POMOCY ja tym nic nie moge sciagnac, co ja zle robie. Chcialbym tym scigac, ale nie moge doradzcie cos.
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Na ShareReactor jest link do NHL 2003. Gdybyś czytał info uważniej, to byś zobaczył napis "Shared on OverNet"!! Także Hitman 2 BETA już od chyba pół roku grzecznie sobie leży na ShareReactor. Niedawno pojawiła się pełna wersja Hitman'a 2 na konsole PS2 oraz X-Pudło, ale na PC nie ma pełnej wersji - tylko beta.
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 05.10.2002 o godz. 09:43 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
Dzieki za odpowiedzi. Wlasnie sciagam ver. 19c i zastanawiam sie po co sa 2 pliki do sciagniecia jeden to porgram a drugi to source. Ja ten source kopiuje do do edonkeya, dobrze robie. A co do Hitmana 2 na PC juz jest zrodlo isonews.com and polska gielda.
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
No to teraz fajnie, sciaga mi wszystko ver. 19c. Juz sciagam NHL 2003 od Razora
. Dzieki za odpowiedzi.
|
|
|
|
#9 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
source to kod zrodlowy programu - mozesz sobie obejzec dopisac co chcesz i skompilowac jesli masz ochote i umiesz - ostrzegam - to choerenie trudne zadanie
|
|
![]() |
|
|